Keystone logo
ISPED

ISPED

ISPED

pengenalan

mengenai ISPED

The South Institut Amerika untuk Penyelidikan dan Pembangunan - ISPED adalah sebuah syarikat Brazil, beribu pejabat di São Paulo / SP diwakili di beberapa bandar di negara ini melalui perkongsian dengan kursus persediaan dan syarikat lain dalam sektor pendidikan.

Institusi ini bertujuan akses yang lebih fleksibel kepada pengalaman pendidikan dan profesional di negara-negara lain, serta sokongan daripada kenalan pertama dengan pengeluaran dan pengesahan kaum bangsawan.

Mengubah pelajar ke profesional yang mahir di negara kita adalah objektif utama ISPED yang bertujuan untuk menyimpan maklumat tentang pasaran global, terutamanya melalui peluang-peluang baru yang institusi Amerika Selatan menyediakan.

Kursus yang ditawarkan bertujuan untuk memenuhi keperluan negara-negara asal, standard Brazil dan terutama harapan pelajar kita.

MISI

Menawarkan budaya dan pembangunan profesional, serta pengalaman antarabangsa yang disediakan oleh institusi terkemuka.

VISI

Meningkatkan bekalan kursus dan diiktiraf sebagai sebuah syarikat moden dan global di dunia.

NILAI-NILAI

Integriti, Hormat dan peluang untuk pasaran buruh dan orang-orang yang datang kepada kami untuk tujuan penambahbaikan dan pengalaman yang inovatif; Bertanggungjawab dan Mampan aktif selari dengan perjanjian antarabangsa yang mempunyai pertumbuhan ekonomi sebagai objektif utama; Pengurusan yang inovatif dengan Terbuka kepada ahli-ahli baru dan tujuan profesional dan ditakrifkan tertentu; Syarikat bercita-cita tinggi dan memenuhi keperluan pelajar, rakan kongsi dan diinsuranskan supaya semua mempunyai pertumbuhan sebagai matlamat yang perlu dicapai; Kredit hubungan antara profesional sebagai premis yang perlu untuk mewujudkan rangkaian dan pembangunan yang lebih pesat di negara kita.

Mengenai Universidad Autónoma de Asunción

UAA - Universidad Autónoma de Asunción berasal pada tahun 1978 dengan mewujudkan Sekolah Pentadbiran Perniagaan (ESAE), dengan objektif awal melatih sumber manusia untuk perniagaan sedia ada di Paraguay.

Dengan berlalunya masa dan terima kasih kepada imej keseriusan dan permintaan yang dihantar oleh UAA untuk mendapatkan pendidikan yang berkualiti dan mampu milik kepada penduduk, ESAE berkembang infrastruktur fizikal dan akademiknya, meningkatkan kursus tawaran kepada bidang lain seperti Sains sosial, Undang-undang, Kemanusiaan, Polisi, Kesihatan dan Teknologi.

Dari tahun 1991 Bank melalui Dekri No 11615 Kementerian negaranya Pelajaran telah ditukar ke universiti, mengembangkan lagi senarai nama kursus yang sedia ada juga akan menyediakan pelajar kursus Siswazah Lato sensu dan stricto sensu.

Pada masa ini, UAA mempunyai lebih daripada 125 perjanjian di seluruh dunia, menjadi satu-satunya negara yang diiktiraf di Amerika Syarikat oleh ACBSP - Majlis Akreditasi untuk Perniagaan Schools & Program. Selain pengiktirafan ini, UAA juga mempunyai prestij antarabangsa yang besar, sedang dipertimbangkan pada 2015 oleh QS TOP UNIVERSITI salah satu daripada 3 universiti terkemuka di Paraguay dan disenaraikan antara yang paling sesuai di Amerika Latin.

Untuk mencapai semua tanggungjawab ini, misi UAA adalah untuk terus menawarkan perkhidmatan yang berkualiti, dengan sumber-sumber fizikal yang mencukupi dengan nyata pendidikan universiti dan sumber manusia khusus dalam aktiviti masing-masing, sekali gus mengekalkan pengiktirafan dalam prasarana pendidikan yang lebih baik Paraguay.

Mengenai Universiti Morón

UM adalah sebuah institusi swasta yang sejak tahun 1960 adalah khusus untuk pengajaran dalam bidang akademik. Pada masa ini, ia mempunyai 26,000 meter persegi dalam prasarana pendidikan, 6,000 m² untuk makmal-makmal dan kemudahan moden perpustakaan anda.

Untuk kelas mereka telah berlalu lebih daripada 50,000 graduan dari salah satu daripada 10 fakulti yang sedia ada, termasuk Fakulti Perubatan.

Profesional yang bekerja di institusi yang dipilih dengan teliti mengikut rekod prestasi dan pengalaman mereka, supaya pendidikan berkualiti dan menghormati mengatasi semua kerjaya yang sedia ada di Universiti.

Universiti menonjol kerana gambaran yang lebih besar yang masih dalam pengurusan semasa. Institusi dengan kepelbagaian disiplin luas dan semangat demokrasi tulen yang mempunyai ciri-ciri dalam konsep yang berbeza dari universiti-universiti swasta yang lain di Argentina, yang menyediakan pandangan yang moden mengikut keperluan dan permintaan masyarakat dan masyarakat, serta pengembangan dalam arena pendidikan antarabangsa.

Sekolah Perubatan

objektifnya memberi tumpuan kepada latihan vokasional dalam bidang sains dan seni perubatan, yang bertujuan untuk memahami struktur manusia, promosi kesihatan, pencegahan dan penyembuhan penyakit.

Sekolah Perubatan menggunakan untuk penyempurnaan tujuannya, yang kukuh saintifik, teknikal dan kemanusiaan, dengan kehadiran para penyiasat utama, sebuah fakulti yang berkelayakan dan makmal yang dilengkapi dengan teknologi terkini di dunia.

Institusi ini dianggap sebagai salah satu universiti perubatan yang terbaik di dunia, sebagai Naib Canselor, Dr. Domingo Liotta, diiktiraf di seluruh dunia sebagai pencipta jantung buatan. Selain itu, ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa A mempunyai kadar kelulusan bagi ujian penduduk di Argentina, dengan nombor yang lebih tinggi daripada 70% daripada graduan.

Pada masa ini, siapa yang bertanggungjawab untuk kesihatan empat juta penduduk, melalui lawatan yang dibuat oleh pelajar beliau, oleh itu, institusi dengan tanggungjawab sosial yang paling besar di negara ini berkenaan dengan kesihatan awam.

Dengan aset-aset ini, memastikan menggalakkan doktor masa depan dan ahli profesional yang lain untuk memperoleh dan membina pengetahuan untuk mengukuhkan asas-asas teori yang diperlukan untuk amalan perubatan yang berwibawa dan semangat siasatan.

Mengenai Universiti Kebangsaan Cordoba

The UNC - National University of Cordoba memulakan kerjayanya di Argentina pada pertengahan abad ketujuh belas apabila bermula aktivitinya di bawah nama Colegio Máximo, di mana murid-muridnya, yang majoriti adalah bandar agama Cordoba, menerima kelas falsafah dan teologi .

Ia adalah tepat melalui kelahiran UNC yang Argentina mula sejarahnya dalam pendidikan. Melalui institusi ini, yang selama lebih 400 tahun menyediakan perkhidmatan pendidikannya, seluruh bandar Cordoba boleh berkembang dan lihat, daripada institusi ini, alumni menghidupkan presiden.

Pada masa ini, UNC merupakan institusi tertua Argentina dan cara yang lebih daripada 110,000 pelajar dari lokasi yang berbeza melalui 250 program prasiswazah dan siswazah yang ditawarkan dan diiktiraf di seluruh dunia. Setiap tahun, lebih daripada 1,500 projek penyelidikan yang berkaitan secara langsung kepada beliau, serta 13 kolej, 100 pusat penyelidikan, 25 perpustakaan dan 16 muzium.

Fakulti Undang-undang

Fakulti Undang-undang dan Sains Sosial, UNC adalah bahagian yang tertua di bandar, bersebelahan dengan bangunan pertama Universiti, Colegio Nacional de Monserrat dan juga bangunan-bangunan lain pada masa itu.

Lokasi

  • São Paulo

    Rua Madre de Deus, 499 – 1°andar Mooca – São Paulo/SP – CEP 03119-000, , São Paulo

Soalan