Keystone logo
ISG Business & Economics School

ISG Business & Economics School

ISG Business & Economics School

pengenalan

ISG | Perniagaan & Ekonomi Sekolah mengenakan dirinya sejak tahun 1978 sebagai sekolah rujukan dalam konteks pengurusan mengajar di Portugal. Antara sekolah-sekolah perniagaan, ISG projek | Perniagaan & Ekonomi Sekolah, menonjol kerana latihan inovatif pelbagai disiplin, disesuaikan dengan keperluan sebenar pasaran buruh.

Dalam ISG | Perniagaan & Ekonomi Sekolah, Pendidikan untuk pengurusan, dengan mengambil kira faktor-faktor utama alam vokasional, mengintegrasikan pengetahuan dengan amalan, dan ketegasan dengan relevan, mencerminkan cabaran yang kompleks yang dihadapi oleh pengurus pada hari mereka ke hari.

ISG | Perniagaan & Ekonomi Sekolah memberi tumpuan aktivitinya dalam mendekatkan diri dengan persekitaran perniagaan, khususnya melalui perkongsian dengan syarikat-syarikat nasional dengan pangkalan besar penempatan pasaran.

ISG | Perniagaan & Ekonomi Sekolah dalam menjana sinergi pertaruhan untuk pendidikan yang lebih tinggi, dapat mengekalkan tumpuan kepada komponen saintifik, untuk memohon kepada ilmu-ilmu lain semakin memberi tumpuan kepada vokasional dan optik pengetahuan.

ISG dilengkapi dengan kemudahan pendidikan moden dan berfungsi menampilkan dapat dinafikan salah satu daripada nisbah kawasan / pelajar yang mulia taman universiti kami.

Lokasi

  • Lisbon

    Av. Marechal Craveiro Lopes nº2 1700-284 Lisboa - Portugal, 1700-284, Lisbon

Soalan