Keystone logo
© IPAG IE
IPAG Business School

IPAG Business School

IPAG Business School

pengenalan

IPAG Business School ialah sebuah institusi pengajian tinggi Perancis yang terletak di Paris dan Nice di French Riviera. Misi kami adalah untuk mendidik pengurus tentang persekitaran dunia yang cepat berubah dan untuk menghasilkan penyelidikan berkualiti dengan penglihatan nasional dan antarabangsa. Sekolah ini bergantung pada penyelidikan peringkat atas yang memperkayakan prinsip akademik mata pelajarannya, rangkaian yang hebat dengan sektor perniagaan, penghargaan dalam kalangan pelajar untuk kepelbagaian budaya dan pengetahuan, dan meningkatkan kesedaran pelajar kami tentang isu dan etika kontemporari utama.

Sekolah ini menawarkan pelbagai program daripada BTS (ijazah 2 tahun) hingga DBA (ijazah 8 tahun), termasuk Sarjana Muda (ijazah 3 tahun), MBA (ijazah 5 tahun), dan Program Grande École (5 tahun). Ijazah Sarjana dan diiktiraf EPAS). Kami juga telah menyesuaikan program dalam talian untuk mereka yang lebih suka fleksibiliti yang lebih besar dalam pengajian mereka. Profesional juga boleh mengikuti pelbagai kursus pendek atau diploma seperti sarjana dalam Pengurusan & CSR daripada IPAG Executive Education. Bergantung pada rangkaian antarabangsa lebih daripada 130 universiti rakan kongsi di 37 negara, pelajar mempunyai banyak pilihan destinasi antarabangsa untuk dipilih apabila membuat keputusan untuk belajar semester di luar negara. Setiap tahun, sekolah itu mengalu-alukan lebih 1,000 pelajar asing yang tertarik dengan sekolah perniagaan Perancis dan program IPAG. Selain itu, dengan penyelidikan terkemuka, IPAG muncul dalam kedudukan paling terkenal (Shanghai, RePEc).

Misi kita

Untuk mendidik pengurus tentang persekitaran dunia yang cepat berubah dan untuk menghasilkan penyelidikan berkualiti dengan penglihatan nasional dan antarabangsa

Untuk tujuan ini, IPAG Business School bergantung pada:

 • Penyelidikan peringkat atasan yang memperkayakan prinsip akademik mata pelajarannya
 • Rangkaian yang hebat dengan sektor perniagaan
 • Satu penghargaan dalam kalangan pelajar terhadap kepelbagaian budaya dan ilmu
 • Meningkatkan kesedaran pelajar kami tentang isu dan etika kontemporari utama
 • Objektif kami adalah untuk melatih pengurus berbilang kemahiran, boleh menyesuaikan diri dan bertanggungjawab.

Ciri-ciri Kampus

  Testimoni Pelajar

  Lokasi

  • Paris

   Rue du Théâtre, 10, 75015, Paris

   • Nice

    Boulevard Carabacel, 4, 06000, Nice

    • South Wales

     South Wales, Wales, New York,USA, 14139, South Wales

     • Bournemouth

      Bournemouth, England ,United Kingdom, , Bournemouth

      • Griffith

       Griffith, Griffith City Council, New South Wales, Australia, 2680, Griffith

       • Paris

        Rue du Théâtre,10, 75015, Paris

        Soalan