Keystone logo
International University For Graduate Studies -  IUGS

International University For Graduate Studies - IUGS

International University For Graduate Studies -  IUGS

pengenalan

Direka untuk profesional yang mempunyai latar belakang yang pelbagai pendidikan dan pengalaman, program di IUGS distrukturkan untuk memenuhi keperluan orang-orang berkelayakan yang ingin melengkapkan kelayakan rasmi mereka.

Dengan menggabungkan model pendidikan siswazah Bahasa Inggeris Amerika dan, mengamalkan profesional yang telah terkumpul besar pasca sarjana muda kursus kini mempunyai peluang untuk cepat mendapatkan mereka ijazah sarjana atau doktor falsafah dan pensijilan melalui laluan talian atau sebati.

Ramai pelajar telah menamatkan kursus yang diperlukan mereka, tetapi belum menyelesaikan disertasi atau tesis. Lain-lain telah terkumpul kredit siswazah yang mencukupi, tetapi tidak mengambil kursus-kursus yang diperlukan untuk mendapatkan ijazah mereka. Masih orang lain telah mengambil kursus-kursus yang diperlukan, tetapi mendapati kursus-kursus ini tidak diterima untuk pemindahan.

IUGS menerima pemindahan semua kursus lepasan sarjana muda berkaitan yang diperolehi di institusi bertauliah, termasuk pendidikan diluluskan meneruskan, pelesenan dan pensijilan kursus sebelum atau selepas kemasukan.

Oleh kerana kebanyakan calon profesional pertengahan umur, mereka mengakui sebagai rakan-rakan dan dihormati untuk kerjaya mereka, peribadi, dan pencapaian akademik. Hubungan profesor-pelajar tradisional digantikan dengan persekutuan akademik dan profesional. A ikatan antara calon-calon, dan juga antara calon-calon dan profesor, dibangunkan dan terus selepas tamat pengajian.

Yang UNIVERSITI ditubuhkan pada tahun 1979, yang diiktiraf, dan telah mendapat pengiktirafan akademik dan profesional dan kelulusan daripada organisasi awam dan swasta. Setiap profesor adalah profesional mengamalkan yang telah memperoleh sekurang-kurangnya satu doktor falsafah. Oleh itu, ilmu akademik dan praktikal disepadukan ke dalam IUGS pengalaman pembelajaran.

Pernyataan Kepercayaan

Satu keperluan wujud untuk ijazah graduan yang berpatutan, adalah serba secara berasingan serta mempunyai integriti akademik dan membolehkan calon kedoktoran dan sarjana untuk terus memenuhi obligasi mereka yang lain. Semua kredit lepasan ijazah yang berkaitan daripada institusi yang diiktiraf perlu diterima untuk pemindahan. Kebanyakan kredit pasca sarjana muda diperlukan bagi pelesenan dan pemerakuan perlu diterima untuk pemindahan. pelajar siswazah harus mempunyai hak untuk mengambil kursus lepasan sarjana muda di pelbagai institusi yang berkhidmat objektif profesional dan peribadi mereka. pelajar siswazah mencari darjah perlu dikehendaki untuk mengambil, atau sebelum ini diambil, bilangan tradisional kredit pasca sarjana muda diperlukan oleh universiti-universiti utama. pelajar siswazah perlu diiktiraf secara individu dan dihormati kerana pencapaian profesional dan akademik mereka. Pelajar dengan kematangan profesional dan pengalaman hidup yang berkenaan adalah calon yang terbaik untuk melanjutkan pengajian siswazah.

Lokasi

  • Portsmouth

    Corner of Rodney & Sandwich Street Portsmouth, Commonwealth of Dominica, W.I., , Portsmouth

    Soalan