Keystone logo
International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

pengenalan

PASUKAN KAMI

Pasukan kami terdiri daripada tiga pendidik dan pensyarah antarabangsa, yang disatukan oleh pemacu bersama untuk menyediakan program ESL berkualiti tinggi untuk golongan dewasa muda dan profesional perniagaan di kawasan Boston.

Matematik kami termasuk Brandeis University, Boston University, Universiti Negeri Belorussian, Kolej Skidmore, dan La Sorbonne IV. Antara kami berdua, kami bercakap 10 bahasa gabungan, termasuk bahasa Slavik, Jermanik dan Romantik.

Sebagai pendatang diri, kami percaya bahawa kami bersedia untuk memahami dan membantu pelajar ESL kerana mereka menghadapi halangan belajar bahasa Inggeris sebagai orang dewasa. Melalui latihan pendidikan yang pelbagai dan menyeluruh, dan mengukuhkannya dengan pengalaman ESL pendatang kami yang pertama, kami telah dapat mewujudkan sebuah sekolah yang mengajar bahasa Inggeris dan membantu pelajar kami membina kehidupan untuk diri mereka di Amerika atau mencari kejayaan sebagai dwibahasa profesional di luar negara.

FALSAFAH KAMI

Kami memahami betapa sukarnya untuk mencari kerja yang baik dan merangsang, terutama apabila pengetahuan bahasa Inggeris anda tidak begitu maju seperti yang anda inginkan. Kami juga tahu betapa mengecewakannya untuk memiliki kemahiran yang praktikal dan berpasaran sementara tidak mempunyai cara mencukupi untuk menyatakannya.

Falsafah kami adalah panduan.

Dengan menyediakan rangka kerja yang boleh dipercayai melalui pendidikan bahasa berorientasikan karier, kami akan membantu anda menavigasi jalan ke pekerjaan impian anda. Sama ada anda sudah memahami bahasa tersebut dan memerlukan bantuan dalam memajukan diri anda ke arah matlamat anda, atau jika anda tidak tahu arah mana yang anda inginkan hidup anda - tetapi tahu bahawa anda memerlukan Bahasa Inggeris untuk sampai di sana - kami akan bekerja dengan anda untuk membimbing hidup anda ke hadapan.

Kami percaya pada kualiti bimbingan yang diberikan melalui pendidikan dan jaminan. Dengan membantu anda memahami proses mencari pekerjaan yang ideal atau laluan kerjaya anda, anda akan dapat menggunakan kemahiran, latar belakang, dan semangat anda sendiri untuk merealisasikan kejayaan.

KESELAMATAN KAMI

Pengetahuan adalah kuasa. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pendekatan yang unik dan paling penting dalam pendidikan bahasa.

Setiap pelajar yang berjalan melalui pintu kami mempunyai keperluan tertentu. Pendekatan "blok bangunan" yang tersendiri membolehkan pelajar menyesuaikan pendidikan mereka untuk memenuhi perjalanan pembelajaran peribadi mereka dan mencapai matlamat peribadi mereka.

Tidak ada pendekatan "satu-saiz-sesuai" untuk pendidikan orang dewasa, dan oleh itu kami bekerja keras untuk membuat pelbagai program untuk membolehkan semua orang yang berjalan di pintu kami berpeluang untuk belajar dengan cara yang masuk akal untuk mereka. Seorang profesional yang bekerja dengan jadual yang sibuk akan mendapat lebih banyak manfaat daripada kursus intensif jangka pendek, sementara seorang dewasa muda yang dengan jadual yang fleksibel dapat memanfaatkan program rendaman jangka panjang.

Pada masa yang sama, kami mahu sekolah kami menjadi surga yang selamat - pusat bantuan dan pendidikan untuk kedua-dua jiran asing kami yang tinggal sepenuh masa di Boston dan kepada pelajar sementara kami melawat bandar. Tawaran perkhidmatan pelajar kami yang banyak disediakan untuk menjadi rangkaian hidup di Boston dan bantuan kepada seluruh badan pelajar kami.

MISI KITA

Misi kami adalah untuk memberikan arahan bahasa Inggeris yang berkualiti serta kemahiran bahasa asas dan pengetahuan budaya yang akan membantu pelajar kami mencapai matlamat akademik, profesional dan peribadi mereka.

Sediakan pelajar dengan peluang untuk meningkatkan kemahiran bahasa mereka dan memupuk penghargaan terhadap bahasa Inggeris dan budaya Amerika dalam persekitaran pendidikan.

Mengekalkan satu pasukan pengajar dan pentadbir yang menumpukan kepada membantu pelajar mengasimilasi dan menggabungkan dengan selesa ke budaya AS dan kehidupan seharian.

Menawarkan arahan akademik formal serta latihan praktikal untuk kehidupan seharian.

Untuk menawarkan perhatian peribadi kepada pelajar melalui pendekatan Blok Bangunan kami yang unik.

Menyediakan program-program yang berkualiti, berkualiti, terkini dan berkesan.

Lokasi

Lokasi
 • Boston

  20 Linden Street - 2nd Floor, Allston, MA 02134, Boston

  • facebook
  • linkedin

Program

  Institusi juga menawarkan:

  Soalan