Keystone logo
Indiana University of Pennsylvania

Indiana University of Pennsylvania

Indiana University of Pennsylvania

pengenalan

Sejak ditubuhkan pada tahun 1875, Indiana University of Pennsylvania telah maju dan berkembang untuk menyesuaikan dengan perubahan keperluan mereka yang dilayaninya.

IUP menggabungkan peluang akademik universiti besar dengan persekitaran berpusatkan pembelajaran yang sangat peribadi dan intim di sebuah kolej kecil.

Hampir 12,000 pelajar sarjana dan siswazah mendaftar dalam program kami yang diiktiraf dan diiktiraf secara nasional, menikmati pengalaman kelas tradisional dan tidak tradisional, terlibat dalam aktiviti penyelidikan dan perkhidmatan dengan mentor fakulti mereka, menjadi pelajar sepanjang hayat, bersiap sedia untuk memberi kerjaya yang bermanfaat dan kehidupan yang produktif, dan mengembangkan kemahiran kepemimpinan untuk kewarganegaraan yang berkesan

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • Indiana

    South Drive,1011, 15705, Indiana

    Soalan