Keystone logo
IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

pengenalan

Institusi Akademik IMF adalah rujukan antarabangsa dalam latihan pascasiswazah dengan lebih daripada 125,000 pelajar dan 5,000 syarikat dibentuk dalam 20 tahun. Kualiti dan prestij perkhidmatannya disokong oleh entiti seperti The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), The Association of MBAs (AMBA) dan meterai EFQM +500.

Pelajar IMF akan dapat memperoleh ijazah tiga: dua universiti dan satu profesional. Kelayakan Ecuador diiktiraf oleh SENESCYT sebagai kelayakan tahap keempat dan semuanya mempunyai nilai di Kawasan Pengajian Tinggi Eropah.

IMF membenarkan akses ke latihan dengan memilih modaliti yang paling sesuai dengan keperluan anda:

  • Dalam talian: Dengan kampus maya moden yang boleh diakses di mana sahaja di dunia pada bila-bila masa.
  • Diadun: Menggabungkan kelebihan modaliti dalam talian dengan kelas tatap muka.

Di samping itu, ia menawarkan fleksibiliti untuk melakukan pembayaran: Jika anda memilih satu pembayaran, potongan 5% tambahan, atau pembayaran pecahan dalam ansuran bulanan tanpa faedah selama tempoh kajian.

Menghadapi cabaran profesional baru yang memungkinkan kita mengubah persekitaran tempat kita tinggal dan menjalankan tugas kita memerlukan latihan yang mantap. Latihan yang inovatif dan berkualiti, yang metodologi berpusatkan pelajar menangani keadaan peribadi dan profesional mereka yang ingin mencapai versi terbaik mereka.

together now

Lokasi

  • Quito

    Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán, 170135, Quito

Soalan