Keystone logo
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

pengenalan

Mengenai Imagine Education Australia

Imagine Education Australia adalah pusat Pendidikan dan Latihan Vokasional dan sebuah Pusat Bahasa Inggeris milik swasta dengan kampus di Brisbane dan di Gold Coast.

Imagine Education Australia mempunyai empat buah kampus: kampus utama kami di Benowa Road; kampus Central Southport kami di Scarborough Street; kampus Ashmore kami di Ashmore; dan Kampus Brisbane kami di tengah-tengah Kota Brisbane.

Bayangkan Pendidikan juga mempunyai empat persekitaran latihan hidup di mana para pelajar dapat memperoleh pengalaman bersendirian yang bekerja dalam persekitaran dunia nyata. Persekitaran latihan hidup kami adalah untuk pelajar yang belajar di Fakulti Otomotif, Fakulti Perkhidmatan Kanak-kanak, dan Fakulti Hospitaliti.

Bayangkan Pendidikan menyediakan:

 • State of the art facilities
 • Kursus kelas pertama kepada pelajar dari Australia dan seluruh dunia
 • Perkhidmatan pelajar (termasuk bantuan Homestay dan pekerjaan)
 • Kakitangan berpengalaman dan profesional
 • Kelas-kelas yang menyeronokkan dan menarik

Misi kita

Misi Imagine Education Australia adalah untuk menyediakan pendidikan bertaraf dunia untuk semua pelajar dalam persekitaran pembelajaran yang positif dan penyayang. Ini akan dicapai dengan:

 • Memaksimumkan kesedaran antarabangsa dengan mengintegrasikan pelajar ke masyarakat Australia dan dengan demikian membangunkan pemahaman yang lebih mendalam tentang budaya Australia.
 • Menggunakan metodologi pengajaran baru dan inovatif.
 • Membantu pelajar membangunkan kecekapan dan keyakinan terhadap penggunaan bahasa Inggeris untuk menampung tuntutan akademik Sekolah Tinggi dan Universiti di Australia.
 • Untuk membuat Pathways , perkhidmatan dan peluang pembelajaran untuk pelajar melalui program penumpuan pelajar yang berkualiti tinggi dalam persekitaran sekolah yang selamat dan menyokong dari guru yang berdedikasi dan kakitangan sokongannya.

Bayangkan Pendidikan sinonim dengan pendidikan berkualiti dan kejayaan kerjaya jangka panjang.

Mengapa belajar dengan kami?

 1. Pengalaman dan kemudahan: Imagine Education Australia adalah Organisasi Latihan Berdaftar yang telah menyampaikan latihan berkualiti yang berkaitan dengan industri sejak 2005. Kami mempunyai kemudahan yang dibangunkan dan persekitaran pembelajaran yang canggih yang menggabungkan teknologi papan putih interaktif.
 2. Kursus yang diiktiraf: Kelayakan kami dibina mengikut Pakej Latihan Negara dan mematuhi Rangka Kerja Kualiti VET. Imagine Education Australia disahkan oleh industri untuk memastikan latihan yang paling terkini untuk persekitaran perniagaan hari ini.
 3. Kakitangan pekerja industri: Dengan kakitangan pengajar yang berwibawa, yang mempunyai pengalaman bertahun-tahun yang berpengalaman dalam industri masing-masing dan yang menyokong pembelajaran inklusif, para pelajar menerima latihan dari yang terbaik.
 4. Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu dan Pemindahan Kredit: Kajian masa lalu dan pengalaman kerja anda boleh diiktiraf sebagai kredit di Imagine Education Australia .
 5. Pathways Foundation *: Pelajar yang mencari kemasukan Pathway masuk ke dalam program sarjana muda boleh mengambil kesempatan daripada program Pathway Yayasan Imagine Education Australia . Pathways dari program vokasional kami membolehkan anda untuk maju ke program sarjana dengan kredit, yang bermakna anda boleh menyelesaikan ijazah anda dengan lebih cepat!
 6. Persekitaran latihan secara langsung: Jangan hanya belajar di dalam bilik darjah: belajar di salah satu persekitaran latihan Imagine secara langsung di mana anda mendapat latihan praktikal, latihan dan pengalaman yang anda perlukan untuk melancarkan kerjaya anda.
 7. Penilaian berasaskan kemahiran: Menunjukkan pembelajaran anda dalam pelbagai cara, bukan hanya peperiksaan. Di samping itu, perantis kerja di peringkat dinilai bersempena dengan latihan pekerjaan mereka sendiri.
 8. Keperluan kemasukan yang fleksibel dan pengambilan pelbagai: Anda tidak akan terlepas tarikh permulaan anda dengan pilihan enrolmen Imagine yang fleksibel dan pelbagai pengambilan sepanjang tahun.
 9. Pilihan bayaran: Cari cara yang berkesan untuk mencapai hasil kerjaya anda atau Pathway untuk melanjutkan pelajaran dengan harga kursus kompetitif dan reputasi untuk pelan pembayaran yang fleksibel.
 10. Beasiswa: Kami mengiktiraf minat dan bakat akademik pemohon kami dan kami menawarkan program biasiswa.
 11. Tempat yang dibiayai kerajaan yang tersedia: Jawatan yang dibiayai kerajaan disediakan untuk pendaftaran, latihan, dan magang dalam negeri.
 12. Artikulasi Universiti *: Pengajian anda boleh dikira ke peringkat universiti anda dengan artikulasi universiti ke Bond University dan universiti utama Australia yang lain. Kami sentiasa meluaskan pilihan kerjaya anda!

* NOTA PENTING: Ini sama sekali tidak menunjukkan tempat yang dijamin dalam program universiti atau sekolah menengah. Aplikasi individu mesti diluluskan oleh Universiti yang digunakan atau Sekolah.

Lokasi

 • Gold Coast

  3 Benowa Rd, 4215, Gold Coast

 • Brisbane

  Brisbane, Australia

  Soalan