Keystone logo
© CU Marketing Department
Ilia State University

Ilia State University

Ilia State University

pengenalan

Mengapa Ilia State University ?

Ilia State University mengalu-alukan kira-kira 5,000 orang baru setiap tahun di semua peringkat pendidikan tinggi. ISU berusaha untuk memenuhi keperluan setiap pelajar dan membantu mereka mencapai potensi mereka. Ilia State University melengkapi para pelajarnya dengan pengalaman sepanjang masa untuk memberikan mereka pengetahuan, kemahiran dan keyakinan yang diperlukan untuk mencapai matlamat kerjaya masa depan. ISU menyediakan komuniti akademik yang canggih dan berdedikasi di mana para pelajar dapat belajar dari pakar dan mendapatkan kelayakan yang mereka cari.

Kami menawarkan:

Pengajaran yang berpusatkan pelajar - Hubungan tegar antara profesor dan pelajar menyumbang kepada kolaborasi akademik dan perdebatan yang meriah. Pelajar digalakkan dan disokong oleh fakulti untuk mencari kepentingan penyelidikan masing-masing semasa pengajian mereka.

Kurikulum berasaskan latihan - ISU bekerjasama dengan badan kerajaan dan organisasi antarabangsa, serta entiti awam dan swasta yang mewujudkan peluang bagi pelajar untuk mengintegrasikan pengetahuan teoritis ke dunia atau kerja.

Peluang program pertukaran mata wang dan berganda - Sejak 2012, ISU menawarkan program pertukaran kepada pelajar dan kakitangannya di banyak institusi pengajian tinggi antarabangsa. ISU menawarkan pelajarnya peluang eksklusif untuk mendapatkan ijazah diploma berganda dengan pelbagai universiti Austria dan Amerika Syarikat.

Yuran tuisyen yang kompetitif - ISU menawarkan pendidikan kelas atas dengan yuran pengajian yang kompetitif dan pilihan pembayaran yang fleksibel di negara dan rantau ini juga.

Kehidupan pelajar yang tidak dapat dilupakan - komuniti mesra dan mesra di mana pelajar boleh melibatkan diri dalam pelbagai aktiviti akademik, sosial dan budaya.

Sertai Ilia State University dan mulakan pengalaman hidup yang luar biasa dengan kami!

Perangkaan

Ilia State University SECARA RINGKAS

 • Diasaskan: 2006
 • Lokasi: Tbilisi, Georgia
 • Pekerja: 301 profesor dan lebih daripada 1000 guru, penyelidik dan pekerja lain.
 • 4 sekolah: Pusat Pengajian Seni dan Sains, Pusat Pengajian Sains Semula Jadi dan Kejuruteraan, Pusat Pengajian Perniagaan, Pusat Pengajian Undang-undang
 • Pelajar: 15 763
 • Program pengajian: Sehingga 80 program bertauliah dalam Sarjana Muda, Sarjana dan Ph.D. peringkat
 • Kemudahan penyelidikan dan pembelajaran di banyak wilayah Georgia
 • Sekolah Perniagaan: # 1 destinasi pengajian pelajar baru Georgia sejak 2015

  Lokasi

  • Tbilisi

   Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5, 0162, Tbilisi

  Soalan