Keystone logo
IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

pengenalan

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

IESA adalah sekolah pengurusan swasta, tanpa keuntungan yang menyediakan perkhidmatan awam kepada seluruh masyarakat dan bebas daripada arus, ekonomi, politik, agama atau kumpulan kerajaan. Ia bertujuan untuk menawarkan Venezuela sebuah sekolah prestij antarabangsa, dan seluruh Amerika Latin menawarkan tawaran akademik dan pengeluaran intelektual yang memahami realiti dan cabaran pengurusannya.

Ia adalah salah satu daripada empat sekolah pengurusan dan perniagaan di Amerika Latin dan 34 di dunia untuk memegang tiga akreditasi antarabangsa yang paling penting, yang menyumbang kepada kualiti tawaran akademiknya, pengeluaran intelektual dan prestasi pengajaran, menurut yang paling mencabar piawaian kualiti.

Antara objektif strategiknya untuk tempoh 2009-2015, termasuk:

 • Pertumbuhan jumlah peserta dalam pendidikan pasca siswazah dan eksekutif.
 • Model baru dan menguntungkan generasi, penciptaan dan penyebaran pengetahuan.
 • Pembesaran kaedah pengajaran yang berpusatkan Peserta.
 • Pembangunan pengajaran dan penyelidikan tersendiri di bidang antarabangsa dan dengan kerelevanan tempatan, khususnya dalam bidang keusahawanan.

Ia mempunyai kehadiran di tiga bandar penting Venezuela (Caracas, Maracaibo dan Valencia), untuk memenuhi keperluan pasaran tempatan. Di samping itu, melalui Yayasan Pengajian Pengurusan Lanjutan (FEAG), yang terletak di Kota Pengetahuan (Panama), ia menguatkan unjuran dan perkhidmatannya ke rantau Amerika Latin.

Lokasi

 • Caracas

  Avenida IESA, Edificio IESA. San Bernardino. , , Caracas

  • Panama City

   IESA Ciudad de Panamá Ciudad del Saber, casa No. 137B, calle Evelio Lara, , Panama City

   Soalan