Keystone logo
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

pengenalan

Yang Universiti Sains Gunaan Ludwigsburg pakar dalam pendidikan pengurusan dalam pentadbiran awam. kira-kira 2500 pelajar universiti diajar oleh beberapa profesor dan pensyarah. Kedua-dua fakulti,

Pengurusan dan Undang-undang Cukai dan Undang-undang Perniagaan

menawarkan empat Ijazah Sarjana Muda darjah dan dua master darjah. Lebih 98% daripada semua pelajar mulanya mendaftar melengkapkan program pengajian yang mereka pilih.

Graduan menyimpulkan kajian Sarjana Muda mereka dapat menggunakan pengetahuan dan kemahiran yang diperolehi dalam persekitaran yang profesional. Konsep didactical menggalakkan kerja-kerja saintifik dan direka untuk memberikan graduan rasa tanggungjawab dalam konteks bebas demokratik dan sosial negara berperlembagaan. Program-program yang membolehkan pelajar untuk membangunkan akademik, peribadi, sosial, pembinaan pasukan dan kemahiran perniagaan.

Satu ciri membezakan program Sarjana Muda adalah gabungan kerja-kerja akademik dan pengalaman praktikal dalam bentuk traineeships dalam pentadbiran awam di peringkat negeri dan perbandaran. kumpulan-kumpulan belajar kecil memastikan sokongan yang sangat baik boleh diberikan kepada pelajar individu oleh profesor dan pensyarah. Pemohon bagi program Ijazah Sarjana Muda mesti mempunyai kelayakan pendidikan yang lebih tinggi pintu masuk yang sah (misalnya A-peringkat).

Yang UNIVERSITI menawarkan dua program Induk: The program Master sepenuh masa dalam bidang Pentadbiran Awam Eropah menyediakan graduan untuk kerjaya dalam jawatan perkhidmatan awam kanan. The tuan pengurusan awam adalah program sambilan dengan tumpuan khas kepada kepimpinan dan direka bentuk untuk kakitangan pentadbiran awam yang memohon jawatan pengurusan kanan.

Lokasi

  • Ludwigsburg

    Hochschule für öffentliche Verwaltung und Finanzen Ludwigsburg, Postfach 0489

    Soalan