Keystone logo
Hult

Hult

Hult

pengenalan

Untuk Yang Dibuat

Lebih daripada sekolah perniagaan bukan untung, Hult ialah komuniti berbilang budaya dinamik yang mendidik, memberi inspirasi dan menghubungkan beberapa bakat perniagaan yang paling berfikiran ke hadapan di dunia. Kami menukar pendekatan tradisional kepada pendidikan dengan menggunakan pengalaman belajar sambil melakukan untuk mengubah set kemahiran pelajar dari saat mereka menyertai kami, menjadi ahli perniagaan yang luar biasa, dari saat mereka lulus.

Kami sedang dalam misi untukmenjadi sekolah perniagaan yang paling relevan di dunia.

Kami percaya bahawa sekolah perniagaan sepatutnya memberi anda lebih daripada ijazah. Pendidikan adalah mengenai transformasi. Pelajar mahukan kemahiran yang akan mengubah hidup mereka. Majikan mahukan graduan yang akan mengubah perniagaan mereka. Masyarakat mahukan perniagaan yang akan mengubah dunia. Seperti semua perubahan, ia bermula dengan tindakan.

Dengan memfokuskan pada perkara yang boleh dilakukan oleh pelajar kami di dunia sebenar, dan bukannya teori yang mereka pelajari di dalam bilik darjah, kami mengutamakan kemahiran dan minda yang paling relevan untuk membawa perubahan sekarang—dalam kerjaya individu, perniagaan yang mereka kerjakan dalam, dan masyarakat yang mereka tinggali. Kepercayaan dalam belajar dengan melakukan ini melangkaui falsafah pendidikan; ia adalah kuasa panduan di sebalik setiap program yang kami sediakan, setiap kursus yang kami cipta, dan setiap kelas yang kami jalankan.

Mereka yang dibuat datang ke Hult dari seluruh dunia untuk:

Lakukan cabaran

Penyelesaian masalah kreatif dan kerjasama adalah penting untuk kejayaan peribadi dan profesional. Pelajar kami sentiasa mempraktikkan perkara yang akan mereka lakukan di tempat kerja supaya mereka membina set kemahiran yang relevan yang membolehkan mereka menghadapi sebarang cabaran yang mungkin mereka hadapi selepas tamat pengajian. Ini—digabungkan dengan sikap mereka yang boleh melakukan, rasa ingin tahu semula jadi, dan pandangan antarabangsa—yang menjadikan graduan kami sangat diminati oleh majikan di seluruh dunia.

Buat global

Kejayaan dalam perniagaan antarabangsa adalah mengenai pemahaman silang budaya. Direndam dalam 141 kewarganegaraan merentasi rangkaian kampus global, Hult graduan tidak hanya berkembang maju dalam persekitaran antarabangsa; mereka tahu bagaimana memanfaatkannya untuk mendapatkan hasil. Pelajar kami membina rangkaian global dengan bekerjasama dengan rakan sekelas dari seluruh dunia—bakal rakan kongsi, pelabur dan kenalan ada di mana-mana. Kami pakar dalam membantu pelajar antarabangsa mencari pekerjaan antarabangsa. Graduan kelas 2020 Hult telah diambil bekerja di 450 syarikat berbeza di 75 negara.

Lakukan pertumbuhan

Kami berhasrat untuk membantu pelajar menjadi versi terbaik diri mereka dan menjadi pemimpin yang berdaya tahan, sedar diri, beretika yang diperlukan pada masa hadapan. Supaya mereka boleh terus memperbaiki bukan sahaja kehidupan mereka sendiri tetapi komuniti perniagaan dan masyarakat keseluruhannya. Perubahan tidak pernah berhenti, dan tidak perlu belajar. Sama ada matlamat graduan kami berubah atau industri mereka berubah, pilihan pembelajaran sepanjang hayat kami membolehkan mereka kembali ke Hult setiap tahun untuk sepanjang kerjaya mereka agar sentiasa terkini dan relevan—sentiasa.

Kenyataan misi kami:

Kami berusaha untuk menjadi sekolah perniagaan yang paling relevan di dunia. Misi kami adalah untuk memberi kesan positif kepada individu dan organisasi dengan mengubah amalan pengurusan mereka. Kami melakukan ini dengan menggunakan jangkauan global kami, menjadi kreatif, keusahawanan, dan canggih. Kami juga menyumbang kepada pertumbuhan yang mampan, membantu pemimpin menyepadukan kejayaan komersial dan kesejahteraan masyarakat. Dengan berbuat demikian, kami berharap untuk menjadi sekolah perniagaan pilihan untuk pemimpin sedia ada dan bercita-cita tinggi.

Kerjasama & perkongsian yang mengubah permainan

Kerjasama perintis

Kami menawarkan pendidikan satu-satunya kepada firma terkemuka—Ernst & Young (EY). Kami kini menyampaikan tiga program korporat kepada 312,000 pekerja EY di lebih 150 negara— MBA EY Tech menjelang Hult (2020), Sarjana EY dalam Analitis Perniagaan menjelang Hult (2021) dan Sarjana EY dalam Kelestarian oleh Hult (2022). Model pembelajaran inovatif kami direka untuk membantu pelajar dan majikan kekal relevan dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah. Ini hanyalah permulaan untuk membantu lebih ramai rakan kongsi korporat bersedia untuk menghadapi cabaran hari esok.

Kem Permulaan Perniagaan Brown

Bekerjasama untuk kecemerlangan perniagaan

Kami bekerjasama dengan Universiti Brown untuk menjadikan pendekatan praktikal, dunia sebenar kami kepada pendidikan perniagaan tersedia kepada pelajar Brown. Diajar oleh fakulti cemerlang dari kedua-dua sekolah, Kem Permulaan Perniagaan ialah satu perjalanan yang intensif dan mendalam ke dalam pengalaman pembelajaran melalui kerja yang menonjol Hult .

Penyelidikan yang sangat relevan

Kekuatan kami terletak pada menterjemahkan pemikiran terobosan ke dalam amalan yang menyokong program kami untuk membantu organisasi berprestasi pada tahap tertinggi dan terus mendahului permainan.

Penyelidikan kami terbahagi kepada dua tema, yang mencerminkan kemajuan penyelidikan kami yang sedia ada dan juga memanfaatkan kelebihan membezakan sekolah sebagai sebuah institusi antarabangsa yang unik, dengan pelajar dan fakulti berasal dan mengajar di bahagian yang berbeza di dunia sebagai satu komuniti.

Mencipta Gangguan menyerlahkan strategi yang menjangka, membentuk dan bertindak balas terhadap perubahan dalam pasaran antarabangsa. Apakah peristiwa, teknologi atau senario tempatan atau global yang membolehkan atau mencetuskan strategi baharu? Bagaimanakah strategi dibina, disampaikan dan dilaksanakan? Sejauh manakah prestasi strategi khusus, terutamanya dalam persekitaran multinasional? Bagaimanakah strategi yang berjaya dalam satu pasaran boleh dimanfaatkan dalam pasaran lain yang mungkin berada di tengah-tengah dunia?

Mengubah Tingkah Laku berkaitan dengan penambahbaikan berterusan amalan kepimpinan organisasi dan peribadi. Ini melibatkan penilaian yang dipacu data yang ketat terhadap campur tangan dan program yang menjana peningkatan jangka panjang yang terbaik dalam tingkah laku individu, pasukan dan organisasi dalam tetapan perniagaan di seluruh dunia.

Pendidikan berimpak dengan Hadiah Hult .

Hadiah impak sosial terbesar di dunia

Di Hult , kami percaya bahawa perniagaan mempunyai kuasa dan tanggungjawab untuk mengubah kehidupan menjadi lebih baik. Hadiah Hult ialah pertandingan pelajar di seluruh dunia yang mencabar pasukan universiti untuk menyelesaikan isu global yang paling mendesak dengan idea perniagaan yang berdaya maju.

Hadiah Hult dijalankan dengan kerjasama PBB. Finalis bertanding kepada panel hakim yang dihormati yang terdiri daripada pemimpin perniagaan global, pemimpin pemikiran dan pembuat perubahan. Pasukan yang mempunyai idea perniagaan yang berpotensi untuk memberi impak terbesar menerima $1J USD dan sokongan untuk merealisasikan idea mereka.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

 • Boston

  1 Education Street, , Boston

  • San Francisco

   1355 Sansome Street, , San Francisco

   • London

    37-38 John St, , London

    • Dubai

     Hult Dubai Campus Dubai Internet City, , Dubai

     • Shanghai

      4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, , Shanghai

      • New York

       41 Cooper Sq #901, , New York

       Soalan