Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

pengenalan

Siapa kita

Di Kolej Seni dan Sains GW Columbian , penyelidikan berkembang, pemikiran kritikal adalah endemik, kerjasama berterusan, dan latihan dunia nyata berjalan seiring dengan pembelajaran. Kerana lokasi yang dicembirui di tengah-tengah ibu negara, penglibatan aktif bermula di dalam bilik darjah dan terus di dalam dewan kerajaan, galeri muzium, makmal NIH, NASA, dan DOE, kedutaan diplomat antarabangsa, dan kediaman Smithsonian dan institusi yang dihormati.

Kolej ini adalah tulang belakang intelektual dan kreatif universiti, tempat di mana seni, kemanusiaan, sains sosial, dan sains semula jadi berkumpul untuk membentuk nexus idea dan peluang. Sebagai pemimpin di kalangan institusi seni liberal negara kerana kurikulum inovatif yang menekankan perspektif, analisis, dan komunikasi, pelajar sarjana dilengkapi dengan kompetensi yang diperlukan untuk menjadi warga negara yang efektif dan bertanggungjawab di Abad ke-21. Di peringkat profesional dan kedoktoran, pelajar siswazah berparas dengan fakulti sarjana yang termasuk penerima Fulbright, koreografer yang memenangi anugerah, penyelidik yang diterbitkan, dan pengarang yang diiktiraf secara kritikal untuk memajukan spektrum penyelidikan mengenai topik-topik yang terdiri daripada mengawal pelepasan gas rumah hijau untuk menyelidiki ke dalam autisme penyebab, kelaziman, dan rawatan.

Selamat datang ke Kolej Kolej Columbus

Program siswazah di Columbia College of Arts and Science GW adalah magnet bagi para sarjana terkemuka dan pemangkin pembelajaran dan penemuan dalam pelbagai bidang seni, kemanusiaan, dan bidang sains sosial dan keras. Ijazah dan sijil kami menggabungkan pendidikan berkaliber tertinggi, dari program terkenal di dunia dalam subjek seperti Sejarah, Sains Politik dan Dasar Awam, hingga karya perintis kami dalam Terapi Seni, Sains Forensik, dan Dasar dan Praktik Kesihatan LGBT. Ijazah lanjutan dari salah satu daripada 82 Program Seni & Sains GW tidak seperti pengalaman sekolah siswazah yang lain.

Bukan sahaja kita melangkah dari institusi yang paling berpengaruh di Washington, DC, tetapi jaringan fakulti dan alumni kita merangkumi pelbagai pemimpin luar biasa yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Di Columbian College, anda akan diberi alat untuk berkembang maju secara intelektual dan profesional.

Perangkaan

Kompetitif. Disambungkan. Menyeluruh.

 • 2,800 pelajar siswazah
 • 49 Ijazah Sarjana
 • 24 ijazah kedoktoran
 • 15 Sijil Siswazah
 • 534 Fakulti Sepenuh Masa
 • 80,000+ Alumni Columbian College (Tinggal di semua 50 negeri dan 120+ negara)

  Kemasukan

  Program doktor falsafah, sarjana dan siswazah Columbian College menawarkan pengalaman transformatif, menghubungkan pelajar dengan beberapa pemimpin dan institusi yang paling berpengaruh semasa bekerjasama dengan organisasi awam dan swasta di ibu negara dan di seluruh dunia.

  Pelajar siswazah kami bersedia untuk kemajuan akademik dan profesional melalui pendidikan yang penuh dengan biasiswa dan aplikasi praktikal.

  Biasiswa dan Pembiayaan

  Kami tahu bahawa menghadiri sekolah siswazah boleh menjadi keputusan besar, terutama ketika membiayai pendidikan anda. Columbian College menawarkan pelbagai peluang pembiayaan, termasuk biasiswa peringkat program dan penghargaan berdasarkan prestasi. Beberapa pejabat di GW juga dikhaskan untuk memberikan bantuan dengan bantuan kewangan, persekutuan dan geran.

  Tuisyen dan yuran di GW setanding dengan purata nasional untuk universiti swasta. Kos ini, yang ditetapkan oleh Lembaga Pemegang Amanah GW, secara amnya meningkat dari tahun ke tahun dan mungkin berbeza mengikut program dan lokasi.

  Fellowship Pemimpin Global

  GW menghargai kepelbagaian dan asas yang disediakannya untuk pengalaman pendidikan yang kaya di dalam dan di luar kelas. Dalam masyarakat kita yang semakin global, kefasihan dan pengalaman multikultural sangat penting untuk memenuhi tuntutan abad ke-21. Apabila orang yang berlainan agama, budaya dan sejarah belajar dan belajar bersama, kita memperoleh perspektif yang lebih luas mengenai dunia di sekeliling kita.

  Pelajar boleh menerima anugerah pengajian sehingga $ 10,000 setiap tahun akademik. Sila klik pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

  Jenis Pembiayaan

  Tuisyen

  Anugerah tuisyen adalah anugerah yang hanya merangkumi tuisyen dan digunakan terus pada bil pelajar anda. Anugerah tuisyen berbeza-beza dari kira-kira 1 kredit tuisyen hingga tuisyen penuh untuk pelajar PhD. Anugerah tuisyen tidak dianggap sebagai pendapatan bercukai

  Stipend

  Tunjangan adalah wang sara hidup, yang dibayar kepada pelajar untuk menyokong pengajian mereka. Penetapan tidak memerlukan pekerjaan selain karya akademik pelajar itu sendiri. Pendapatan adalah pendapatan bercukai dan dilaporkan kepada IRS. Walau bagaimanapun, gaji tidak berpendapatan, jadi GW tidak menahan cukai pendapatan dari pembayaran gaji. Bayaran gaji dikeluarkan setiap bulan pada awal bulan.

  Gaji (Pembantu)

  Gaji adalah pembayaran bulanan yang dibuat untuk perkhidmatan yang diberikan seperti penolong siswazah atau pembantu penyelidikan siswazah. Ukurannya berbeza-beza dan berdasarkan jam kerja. Ini dikenakan cukai, memperoleh pendapatan kepada pelajar, tertakluk kepada pemotongan cukai persekutuan, negeri, dan FICA, seperti halnya pekerjaan yang dibayar. Pelajar antarabangsa baru yang bahasa ibunya bukan bahasa Inggeris mesti mempunyai skor TOEFL 100 (IELTS 7.0) agar layak menjadi GA.

  Statistik Alumni

  Kedudukan

  Kedudukan Kolej USA Today

  • Kolej sains politik terbaik ke-7 di Amerika Syarikat

  Kedudukan Akademik Universiti Dunia 2018

  • 76-100 sekolah sains sosial teratas di dunia

  Laporan Berita & Dunia AS

  • Sejarah, ke-59 terbaik di Amerika Syarikat
  • Ekonomi, ke-63 terbaik di Amerika Syarikat
  • Bahasa Inggeris, ke-67 terbaik di Amerika Syarikat

  Lokasi

  • Washington

   22nd Street Northwest, 801, 20052, Washington

   Soalan