Keystone logo
Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

pengenalan

Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil didedikasikan untuk memberikan pendidikan yang cemerlang, mempromosikan penyelidikan yang diterapkan formatif, dan mengembangkan pemimpin dalam banyak disiplin ilmu. Bagi pelajar yang ingin menyelidiki struktur bermasalah yang dihadapi negara dan dunia perniagaan, Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil menawarkan pengalaman yang tiada tandingannya melalui bidang penyelidikan kami.

Pelajar yang berminat memasuki Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil boleh mengakses program bantuan kewangan yang akan membolehkan mereka menamatkan pengajian di salah satu universiti terbaik di Guayaquil. Universiti mempunyai kursus dalam kaedah tatap muka, jarak jauh, dan dalam talian, di samping itu, anda boleh mengakses salah satu perjanjian antarabangsa kami yang berbeza untuk dapat memperoleh pendidikan global.

Ditubuhkan pada tahun 2000, Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil adalah pusat pendidikan tinggi muda, tetapi telah berjaya untuk menjadi sebahagian daripada lima belas universiti terbaik dalam kategori tertinggi di peringkat nasional kerana komitmennya terhadap pendidikan yang berkualiti.

Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil adalah institusi swasta, autonomi, bukan keuntungan dengan status undang-undang, yang dibuat dan diluluskan oleh Undang-Undang 2000-50. Diterbitkan dalam Warta Rasmi No. 6; pada 31 Januari 2000. Sejak penubuhannya, UTEG telah menunjukkan komitmennya untuk melatih para profesional yang berkelayakan untuk menghadapi cabaran dalam dunia perniagaan. Sejak November 2020, Majlis Jaminan Mutu, Akreditasi dan Penilaian Pendidikan Tinggi CEAACES memberi kami sijil, universiti dengan tawaran akademik sarjana dan pascasiswazah, menjadikan kami antara sepuluh universiti swasta terpenting di negara ini.

Lokasi

  • Guayaquil

    Guayacanes,520, 090511, Guayaquil

    Soalan