Keystone logo
Graziadio Business School, Pepperdine University

Graziadio Business School, Pepperdine University

Graziadio Business School, Pepperdine University

pengenalan

Mengenai Sekolah

Selamat datang ke Sekolah Perniagaan dan Pengurusan Graziadio Pepperdine University.

Sama ada anda sedang mencari MBA sepenuh masa atau ingin melengkapkan ijazah sarjana atau sarjana sebagai seorang profesional kerja, Sekolah Perniagaan dan Pengurusan Graziadio di Pepperdine University adalah pilihan yang sangat baik.

Program kami menekankan aplikasi dunia nyata yang diajar dalam kelas kecil, interaktif. Ahli fakulti Pepperdine menggabungkan pengalaman perniagaan yang berjaya dengan kelayakan akademik yang sangat baik untuk memudahkan pembelajaran anda. Tujuh kampus siswazah di California dan kelas hujung minggu dan hujung minggu menjadikannya sesuai untuk menyelesaikan ijazah semasa anda bekerja sepenuh masa. Faedah-faedah ini menyokong misi kami untuk membangunkan para pemimpin menerusi kurikulum yang berwawasan keusahawanan, tumpuan etika, dan orientasi global.

Pepperdine mempunyai budaya positif dan berwawasan yang dimaklumkan oleh dua pemimpin perniagaan yang sangat berjaya - pengasas kami, George Pepperdine, dan penasihat kami, George L. Graziadio, Jr. Sebagai pelajar, anda akan mendapat manfaat daripada tradisi keusahawanan yang kaya ini yang menggalakkan penyelesaian inovatif untuk perniagaan cabaran. Semasa tamat pengajian, anda akan menyertai rangkaian di seluruh dunia berpengaruh di lebih daripada 30,000 alumni, termasuk ramai yang kini memimpin organisasi di seluruh dunia sebagai presiden dan CEO.

Kami menggalakkan anda melayari laman web kami dan menghubungi kami untuk mengetahui bagaimana dunia sebenar perniagaan dikuasai di sini di Universiti Pepperdine.

Penyata Misi Sekolah Graziadio

Pengasas Universiti, George Pepperdine, didorong oleh keinginan untuk membantu lelaki dan wanita mempersiapkan diri untuk kehidupan yang berguna dalam dunia yang kompetitif. Beliau khususnya menganjurkan pendidikan perniagaan, ditambah pula dengan perkembangan watak Kristian. Ia adalah pandangannya yang berfungsi untuk memacu misi sekolah perniagaan.

Misi George L. Graziadio Sekolah Perniagaan dan Pengurusan adalah untuk membangunkan pemimpin berpusatkan nilai untuk amalan perniagaan kontemporari melalui pendidikan yang berorientasikan semangat, tumpuan etika, dan orientasi global. Sebagai sebuah sekolah profesional yang berkembang daripada tradisi Universiti Kristian, kita berusaha untuk memberi kesan positif kepada kedua-dua masyarakat secara besar-besaran dan organisasi-organisasi dan masyarakat di mana para pelajar dan graduan kita adalah ahli. Oleh itu, kami mengesahkan tujuan yang lebih tinggi untuk amalan perniagaan daripada mengejar kekayaan pemegang saham eksklusif. Kami percaya bahawa pengurusan yang berjaya mencari kebaikan kolektif bersama dengan keuntungan individu dan berlabuh dalam nilai teras seperti integriti, pengawasan, keberanian, dan belas kasihan.

Lokasi

Lokasi
  • Los Angeles

    West Los Angeles Graduate Campus Howard Hughes Center,6100 Center Drive,

    Soalan