Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Gannon University

Gannon University

Gannon University

pengenalan

Gannon adalah universiti Katolik, Keuskupan yang dikhaskan untuk kecemerlangan dalam pengajaran, biasiswa, dan perkhidmatan. Fakulti dan kakitangan kami mempersiapkan pelajar untuk menjadi warganegara global melalui program yang didasarkan pada seni dan sains liberal dan pengkhususan profesional. Diilhamkan oleh Tradisi Intelektual Katolik, kami menawarkan pengalaman pembelajaran yang komprehensif dan berpusatkan nilai yang menekankan iman, kepemimpinan, keterangkuman, dan tanggungjawab sosial.

Lokasi Hebat Gannon

Kami terletak di bandar keempat terbesar di Pennsylvania dan salah satu pelabuhan paling sibuk di Great Lakes. Kampus bandar Gannon, di tengah-tengah pusat bandar Erie, berada dalam jarak dua jam perjalanan dari Cleveland, Buffalo, dan Pittsburgh. Lokasi dan kemudahan unik kami mewujudkan suasana istimewa yang kondusif untuk pembelajaran, beasiswa, penyelidikan, perkhidmatan, dan pertumbuhan peribadi.

Pengalaman Gannon

Tanyakan kepada pelajar kapan mereka paling seronok di Gannon, dan anda akan mendapat pelbagai respons: berteman dengan rakan baru dalam kumpulan FYT mereka, melepak di The Commuter Corner, berbual mendalam di dewan kediaman mereka, atau pergi ke acara di The Knight Club. Setiap orang mempunyai jawapan yang berbeza. Ini kerana Gannon menawarkan pelbagai aktiviti dan organisasi untuk memenuhi semua minat.

Kami menyedari bahawa setiap pelajar adalah individu yang unik dengan minat, kekuatan, dan impian yang berbeza. Matlamat kami adalah untuk membantu pelajar mewujudkan rasa kekitaan di kampus dengan memberi mereka pelbagai peluang untuk mencari yang sesuai.

Persekitaran kami yang mesra dan mesra adalah tempat yang tepat untuk mengambil bahagian dalam acara di kampus, menyertai salah satu daripada 100+ organisasi kami, dan mencuba sesuatu yang baru.

Lembaga Pengaturcaraan Aktiviti yang dikendalikan oleh pelajar kami mengatur acara yang menyeronokkan termasuk penceramah, konsert, dan perjalanan. Pusat Rekreasi dan Kesihatan kami menawarkan kelas kecergasan kumpulan, intramural, dan kelab sukan. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai diri anda dan tempat anda di dunia melalui Pejabat Kementerian Kampus dan Pusat Kebimbangan Sosial kami. Terdapat juga banyak cara untuk melakukan perjalanan melalui Study Abroad, perjalanan yang dipimpin fakulti, Perjalanan Perkhidmatan Break-Alternatif, dan program TRAVEL kami. Dan Office of Leadership Development dan Campus Engagement kami menawarkan program pengembangan yang membantu pelajar memahami diri mereka sendiri dan potensi kepemimpinan mereka untuk memperbaiki dunia di sekitar mereka.

Tidak kira apa yang anda pilih untuk terlibat, ada tempat untuk anda dalam Keluarga Gannon.

Ciri-ciri Kampus

Kampus Erie, Pennsylvania di Gannon adalah pusat kepada banyak perniagaan dan organisasi yang menyediakan pelajar peluang pembelajaran secara langsung. Kampus bandar di tengah-tengah pusat bandar ini berada dalam jarak berjalan kaki ke restoran, membeli-belah, hiburan dan pantai Lake Erie berhampiran, dan hanya dalam jarak dua jam pemanduan dari Cleveland, Buffalo dan Pittsburgh.

Dengan kira-kira 20,000 pelajar dalam radius 20 batu, Erie, Pennsylvania ialah sebuah bandar kolej. Bersebelahan dengan kampus pusat bandar Gannon, anda akan temui peluang latihan dan kerja kerjasama dengan agensi kerajaan, perniagaan tempatan dan hospital. Apabila hari persekolahan anda selesai, anda akan berseronok juga. Terokai muzium, galeri, teater dan restoran betul-betul di tengah-tengah bandar, semuanya tidak jauh dari Gannon dan tujuh batu dari pantai Tasik Erie berhampiran.

    Lokasi

    • Erie

      Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

      Soalan