Keystone logo
G. R. Herberger College of Business, Saint Cloud State University

G. R. Herberger College of Business, Saint Cloud State University

G. R. Herberger College of Business, Saint Cloud State University

pengenalan

Diiktiraf selama 30 tahun

Tiga puluh tahun yang lalu, HCOB menjadi salah satu daripada beberapa sekolah perniagaan yang terakreditasi di negara ini. Hari ini kita adalah salah satu daripada empat sekolah perniagaan yang diiktiraf di Minnesota dan salah satu daripada 443 negara.

Dengan 75 fakulti bertauliah, 10 jurusan perniagaan, program MBA, peluang belajar-luar negara dan perpustakaan kelas dunia, kami menawarkan pelajar pendidikan perniagaan kontemporari dalam persekitaran yang mesra pelajar.

Pengubahsuaian untuk memulihkan semula HCOB

Dewan Centennial adalah rumah baru untuk GR Herberger College of Business. Kemudahan baru ini meningkatkan keupayaan HCOB untuk mendidik pelajar dan melayani komuniti perniagaan.

Ciri-ciri utama

 • Menyokong fokus kepada pelajar
 • Memberi kemudahan profesional
 • Termasuk bilik darjah pelbagai fungsi untuk persembahan tradisional dan sesi pelarian
 • WiFi (tanpa wayar) mampu

Sejarah

Pada tahun 1938, St Cloud Teacher's College mencipta pejabat perniagaan dan jabatan pentadbiran pejabat yang dikendalikan oleh dua orang ahli fakulti. Menjelang tahun 1948, program ini berkembang menjadi program pentadbiran perniagaan yang menggunakan enam fakulti perniagaan. Semasa tahun 1960-an, jabatan itu berkembang menjadi sebuah Kolej dengan program MBA dan magang.

Pada tahun 1976, dengan lima jabatan dan 42 fakulti sepenuh masa, kolej itu mendapat akreditasi AACSB, membezakan dirinya daripada kolej-kolej perniagaan lain sebagai menyediakan pengalaman pendidikan perniagaan yang berkualiti berbanding dengan institusi liga ivy.

Pada tahun 1999, keluarga Herberger mengurniakan Kolej dan ia telah dinamakan semula sebagai GR Herberger College of Business.

Misi

Kami adalah kolej perniagaan di universiti Minnesota yang komprehensif yang berkhidmat terutamanya negeri ini, berfungsi sebagai universiti serantau untuk Midwest atas, dan menarik pelajar dari negara dan negara lain. Misi kami adalah untuk membangun dan menyampaikan pendidikan perniagaan sarjana yang berkualiti melalui usaha kerjasama komuniti pelajar, fakulti, kakitangan, profesional perniagaan, dan pihak berkepentingan yang lain. Semasa memupuk persekitaran yang penuh hormat, kami memberi tumpuan kepada pembelajaran pelajar tentang kandungan dan kecekapan, mempromosikan dan mengekalkan komitmen kepada aktiviti ilmiah, dan menyumbang kepada daya hidup pendidikan dan ekonomi yang kami layani.

Dalam memenuhi misi ini, Kolej akan dipandu oleh objektif berikut:

 • Memfokuskan kecemerlangan akademik untuk mengekalkan akreditasi AACSB International
 • Meletakkan pelajar terlebih dahulu dalam semua yang kita lakukan
 • Membina persekitaran yang menghormati untuk semua ahli komuniti kami
 • Mengintegrasikan teknologi untuk meningkatkan proses pengajaran / pembelajaran dan pentadbiran
 • Menyumbang kepada kecergasan pendidikan dan ekonomi Minnesota dan seterusnya

Visi GR College of Business adalah wujud untuk memberi inspirasi dan menyediakan pemimpin perniagaan global yang akan meningkatkan masyarakat melalui pengetahuan dan keusahawanan mereka.

Nilai dan Matlamat Strategik

Pelan Strategik HCOB berdasarkan asas nilai teras berikut: kecemerlangan akademik, dengan pelajar sebagai tumpuan utama kami; collegiality; keseronokan, kepuasan, dan keseronokan; kejujuran, integriti, dan kelakuan beretika; dan menghormati individu.

Lokasi

Lokasi
 • St. Cloud

  G. R. Herberger College of Business 408 Centennial Hall St. Cloud State University 720 Fourth Avenue South,

  Program

   Institusi juga menawarkan:

   Soalan