Keystone logo
Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

pengenalan

Free University adalah salah satu pemimpin dalam bidang pendidikan di Georgia. Universiti ini terkenal dengan kualiti pendidikan yang tinggi, persekitaran pembelajaran moden, dan tahap pekerjaan yang tinggi bagi graduan. The Free University Of Tbilisi adalah institusi pengajian tinggi bukan negeri yang ditubuhkan oleh badan amal bukan dana, the Fund Fund.

Universiti menjalankan 8 sekolah dan 16 program. Terdapat juga 6 institusi penyelidikan dan pusat di bawah Free University Of Tbilisi dan banyak program bukan ijazah terbuka.

Free University secara konsisten menduduki tempat pertama dalam kedudukan, berdasarkan skor rata-rata pemohon. The Free University Of Tbilisi adalah institusi pendidikan tinggi yang memberi tumpuan kepada pelajar dan kejayaan mereka; ia adalah institusi yang mempunyai reputasi tertinggi dan merupakan pemimpin pendidikan tinggi Georgia.

Di ketiga-tiga tahap pendidikan tinggi, Program Universiti Percuma didasarkan pada prinsip-prinsip pendidikan liberal, mengembangkan pemikiran kreatif dan kritis, dan kemahiran praktikal para pelajar.

Misi Universiti Percuma pada peringkat sarjana, sarjana, dan kedoktoran adalah untuk mewujudkan persekitaran terbaik untuk pembelajaran, pengajaran, dan penyelidikan di Georgia dan menjadikan persekitaran ini dapat diakses oleh orang muda yang cemerlang; membolehkan pelajar mengembangkan nilai berdasarkan pemikiran bebas dan kritis untuk dapat menavigasi dan menyesuaikan diri dengan persekitaran yang berbeza, untuk mengambil keputusan penting, dan juga untuk secara kreatif mendekati cabaran yang ditawarkan dunia moden dan berubah dengan cepat; menyediakan pengajaran dan pembelajaran dalam bahasa Georgia, untuk memudahkan pengembangan bahasa Georgia sebagai bahasa ilmiah dan komunikasi; fokus pada minat pelajar dan kejayaan masa depan mereka.

Lokasi

  • Tbilisi

    დავით აღმაშენებლის ხეივანი,#240, 0159, Tbilisi

    Soalan