Keystone logo
Five Towns College

Five Towns College

Five Towns College

pengenalan

Tahun-tahun anda di kolej harus menjadi "perubahan hidup". Kami percaya bahawa mereka akan berada di Lima Bandar. Sama ada anda merancang untuk mempelajari muzik, filem / video, seni teater, audio, pendidikan, perniagaan, perniagaan muzik, atau komunikasi massa, anda akan mendapati diri anda bekerja dengan fakulti terinspirasi dan berdedikasi dan dengan pelajar yang berbakat setiap hari.
Apa yang menjadikan Five Towns College tersendiri? Kami fikir ia adalah pengabdian kami kepada kreativiti, tidak kira apa bidang yang anda tekuni. Sekiranya anda sedang mempertimbangkan Five Towns, pastikan untuk melihat salah satu persembahan atau konsert teater kami dan menilai sendiri tahap keahlian dan keunikan kami. Uruskan kemudahan kami dan lihat makmal MIDI, MAC dan PC, studio filem / video dan televisyen, atau tiga studio audio, di mana rakaman muzik, filem, dan karya seni lain berlaku.
Beasiswa Antarabangsa Pelajar antarabangsa yang diterima ke Five Towns College layak mendapat beasiswa antarabangsa dari $ 1,000 hingga $ 10,000 USD setahun. Biasiswa ini berdasarkan kepada bakat dan / atau merit dan dibayar berdasarkan kriteria biasiswa yang ditetapkan dalam surat anugerah. Biasiswa ini diberikan pada peringkat sarjana dan siswazah.
Misi kami Five Towns College Perbandaran mengamalkan pembelajaran sepanjang hayat yang menimbulkan komitmen terhadap nilai-nilai etika, intelektual, dan sosial. Didedikasikan untuk kecemerlangan dalam pembelajaran, pengajaran, dan biasiswa, Kolej ini meraikan dunia muzik, media, perniagaan, pengajaran, seni persembahan, dan industri hiburan. Dengan mengintegrasikan penyelidikan akademik, penyelidikan, dan pengalaman praktikal yang ketat, Kolej menyediakan graduan untuk mengartikulasikan dan peserta imajinatif dalam masyarakat demokratik kita. Five Towns College menyuburkan para pelajarnya perspektif global menerusi kurikulum tersendiri yang menggabungkan kepakaran kandungan dengan program pendidikan umum. Dengan membawa pelajar dan fakulti bersama dalam komuniti kreatif, Kolej ini memudahkan persekitaran yang menghormati keperibadian dan kepelbagaian, sementara pelajar mencabar untuk mengembangkan bakat unik mereka sepenuhnya.

Lokasi

Lokasi
  • New York

    305 N Service Rd, Dix Hills, NY, United States, , New York

    Soalan