Keystone logo
Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

pengenalan

FHSU adalah pemikiran ke hadapan, universiti keusahawanan utama Midwest. Kami mempunyai seramai lebih 13,000 pelajar dan menawarkan beratus-ratus sijil dan ijazah program di syarikat bersekutu ini, sarjana muda dan tahap sarjana melalui 28 jabatan akademik. Kami menarik pelajar berorientasikan matlamat yang ingin peluang pembelajaran terulung di dalam dan di luar bilik darjah digabungkan dengan perhatian yang luar biasa satu-sama-satu dan sokongan.


Profesor kami adalah guru cemerlang yang memberi motivasi kepada pelajar untuk mengembangkan bakat mereka yang unik. Oleh itu, pelajar-pelajar kita lulus dengan penghargaan yang mendalam tentang pengetahuan dan kemahiran profesional dan keyakinan yang memberikan mereka kelebihan daya saing dalam kerjaya mereka, kini dan sepanjang hayat.


Separuh jalan di antara Denver dan Kansas City, FHSU adalah masyarakat yang mesra di tengah-tengah Hays bersejarah, komuniti yang meraikan akarnya sempadan dan kepekaan moden - kedai-kedai kopi, satu-of-a-jenis restoran-restoran, membeli-belah, dan seni yang hebat tempat kejadian.


Fort Hays State University telah lama mempunyai dasar membuat maklumat sedia ada dan memastikan pematuhan dengan HEA persekutuan dan undang-undang HEOA.

Hal Ehwal Akademik

Sama ada anda seorang pelajar sekolah tinggi di barat Kansas mencari untuk memulakan kerjaya kolej anda, ahli tentera yang ingin melengkapkan ijazah anda, atau pendidikan seeking profesional berterusan, Fort Hays State University menawarkan beratus-ratus darjah, sijil dan pilihan kursus di tahap sarjana muda dan sarjana.

Fort Hays State University bertujuan untuk menyediakan semua individu yang mempunyai peluang pendidikan yang inovatif, mudah dan berpatutan. Keutamaan kami adalah untuk melengkapkan pelajar dengan pendidikan yang mendalam, hands-on praktikal pengalaman dan perspektif antarabangsa diperlukan untuk berjaya, yang terlibat orang pekerja abad ke-21.

  • Peluang pembelajaran dengan kedalaman yang luar biasa
  • Fakulti cemerlang yang menyampaikan perhatian yang luar biasa dan sokongan
  • Jangkaan penglibatan sosial, sivik, dan profesional
  • Membangunkan perkongsian yang membawa bersama budaya, perspektif, dan pemikiran
  • Inovasi yang mendorong penyelesaian

Pelajar Antarabangsa Masa Depan

Terdapat tiga cara anda boleh memohon untuk menghadiri Fort Hays State University sebagai pelajar antarabangsa: sebagai Graduate Pelajar, sebagai Sarjana Muda Pelajar, sebagai Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua Pelajar.

Anda boleh mendapatkan akses kepada 22 program siswazah disediakan untuk pelajar antarabangsa, termasuk perniagaan, sains, dan program ijazah IT. Terdapat lebih daripada 60 program bertauliah untuk memilih untuk utama dalam sebagai pelajar sarjana muda. Latihan bahasa Inggeris boleh didapati dari awal melalui tahap maju dalam penguasaan Bahasa Inggeris.

Kampus


Fort Hays State University ialah kampus yang selamat, indah dan mesra dengan kira-kira 4,300 pelajar yang mengambil kelas di kampus, termasuk kira-kira 270 dari 24 negara yang berbeza. Fakulti dan kakitangan kami terkenal dengan perhatian yang luar biasa mereka sendiri dan sokongan yang diberikan kepada pelajar, dan bantuan untuk pelajar antarabangsa juga di tempat, seperti bahasa Inggeris sebagai program Bahasa Kedua dan kakitangan yang berdedikasi untuk menyediakan bantuan untuk pelajar asing dalam Perkhidmatan Pelajar Antarabangsa Office.

FHSU terletak di Hays, Kansas, pertengahan antara Denver dan Kansas City dengan empat kali perkhidmatan udara hari ke dan dari Denver, Colorado. Pelajar menikmati faedah kehidupan bandar kecil dalam konteks budaya yang luas sebuah universiti yang mempunyai akses kepada kawasan metropolitan utama Amerika Syarikat.Lokasi

  • Wichita

    600 Park Street

    Soalan