Keystone logo
Fairfax University of America

Fairfax University of America

Fairfax University of America

pengenalan

Belajar Menjadi

Memandangkan keadaan hidup sentiasa berubah dan memerlukan pengetahuan dan kemahiran baru, kita sering mendapati diri kita sebagai pemula sepanjang hidup kita. Kurikulum FXUA “Learning to Be” menyediakan setiap pelajar alat sepanjang hayat untuk memastikan kecekapan, kecekapan, kepakaran dan penguasaan akhirnya dalam bidang kehidupan di mana mereka memilih untuk mendedikasikan diri mereka memastikan liku-liku hidup menghasilkan peluang dan bukan huru-hara untuk graduan kita.

Perniagaan Didahulukan

FXUA telah mengambil pendekatan yang sangat berbeza untuk pendidikan tinggi dengan memfokuskan pada ikrar "perniagaan diutamakan". Matlamat kami adalah untuk memastikan bahawa anda diajar oleh pengamal yang berpendidikan, bukan ahli teori akademik, dan diberikan akses hampir tanpa had kepada pemimpin perniagaan nasional dan antarabangsa sepanjang keseluruhan perjalanan akademik anda. Lama sebelum anda menamatkan pengajian, anda akan membentuk beberapa jalan baru yang makmur yang membawa kepada kejayaan kerjaya seumur hidup - dibimbing dan dibimbing langkah demi langkah oleh yang terbaik yang ditawarkan oleh komuniti perniagaan.

Kurikulum

Kurikulum FXUA adalah nadi universiti ini. Dibangunkan oleh pakar perniagaan dan direka untuk menghasilkan kelayakan mikro peneraju industri, FXUA mempunyai kedudukan yang unik untuk menyediakan pendidikan mampu milik dan berfokuskan perniagaan yang memastikan setiap pelajar mempunyai alatan yang diperlukan untuk meraih kerjaya profesional yang produktif. Bagi kebanyakan orang, pendidikan FXUA boleh menjadi pemangkin anda untuk mencapai visi industri anda dan, kemungkinan besar, transformasi global!

Kredensial Mikro FXUA

Ijazah pendidikan tinggi tradisional memberitahu majikan apa yang telah anda lakukan. Bukti kelayakan mikro memberitahu majikan perkara yang boleh anda lakukan – khususnya, perkara yang boleh anda lakukan untuk menjadikan mereka lebih berjaya. Di FXUA kami memuji penyempurnaan perjalanan akademik tetapi, lebih-lebih lagi, dengan penuh semangat meraikan kecekapan khusus dan boleh diukur yang boleh anda bawa ke dalam tenaga kerja. Inilah perbezaan unik yang boleh dibawa oleh FXUA kepada anda.

Lokasi

Lokasi
  • Fairfax

    Village Drive,4401, 22030, Fairfax

    Soalan