Keystone logo
ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

pengenalan

Mengenai Wiki

Yang tidak biasa dalam pergerakan berterusan

Dengan sejarah lebih dari 65 tahun, ESPM adalah rujukan Brazil dalam komunikasi, pemasaran dan pengurusan dalam pendidikan tinggi, dengan DNA inovasi dan teknologi hadir dalam semua proses pembelajaran, melatih para profesional yang disiapkan untuk masa depan.

Komitmen ESPM untuk kecemerlangan dan umur panjang adalah untuk menjaga kualiti dan reputasi kita tetap, sama ada sepuluh, dua puluh, lima puluh tahun dari sekarang. Kami menghormati diploma dan kepercayaan setiap pelajar kami.

Cerita kita

ESPM diciptakan pada tahun 1951, ketika periklanan berkembang sebagai sektor perniagaan di banyak dunia dan menjadi profesion. Sekumpulan pengiklan dan pengusaha media mempunyai visi bahawa hanya dengan sekolah cemerlang kita akan mempunyai industri komunikasi yang kuat dan maju di Brazil. Oleh itu, ESPM dilahirkan.

Hari ini, sekolah di mana "Mengajar mereka yang melakukannya" selalu mempunyai sekitar 15,000 pelajar dan 600 guru yang bekerja di pasar, kampus di bandar São Paulo, Rio de Janeiro dan Porto Alegre. Kerjasama antarabangsa dengan universiti terkenal di lebih daripada 10 negara.

Dengan tujuan untuk membawa kecemerlangan dan kekekalan kami ke sektor ini dan melatih profesional multidisiplin, pada masa ini, 8 kursus sarjana ditawarkan: Pentadbiran, Sains Sosial dan Pengguna, Pawagam dan Audiovisual, Reka Bentuk, Kewartawanan, Periklanan, Hubungan Antarabangsa dan TECH.

Portfolio kami juga merangkumi kursus Pascasiswazah, Sarjana, Kedoktoran dan percuma, jangka pendek dan sederhana.

 • Misi kami: Melatih pemimpin yang mampu mengubah perniagaan dan membangun negara.
 • Tujuan kami: Untuk mewujudkan pusat kecemerlangan global di Brazil di kawasan operasi kami.
 • Nilai-nilai kami: Kecemerlangan akademik; Etika dan kebenaran; Inisiatif dan kebebasan bersuara percuma; Peningkatan manusia dan sosial; Kepelbagaian.

ESPM LifeLab

Inisiatif yang belum pernah terjadi sebelumnya dalam persekitaran akademik Brazil

Dengan perubahan dalam pasaran buruh yang disebabkan oleh kemajuan sosial dan teknologi, sukar untuk meramalkan masa depan profesion, yang meningkatkan ketidakpastian dan ketidakamanan profesional. Oleh itu, kami mencipta semula kaedah pengajaran dan pembelajaran, baik secara peribadi dan profesional.

Dalam semua kursus, kami mendorong pelajar kami untuk mengembangkan bukan sahaja kemahiran yang konvensional untuk kerjaya yang mereka pilih, tetapi juga yang mempromosikan kesejahteraan sosial, yang mampu membentuk lebih banyak manusia dan makhluk yang tidak biasa. Kompetensi ini berkaitan dengan tiga tonggak utama:

 • Metakognitif (pembelajaran kendiri): Tanda aras dan alat untuk mempersiapkan pembelajaran sepanjang hayat.
 • Techquant (kefasihan digital): Kelancaran bilangan dan inovasi teknologi. Berurusan dengan dunia digital sangat penting untuk memahami dunia dan, akibatnya, hubungan kita.
 • Sosioemosi (pengetahuan diri): Perkembangan kemahiran insaniah yang disebut, seperti pengetahuan diri dan kepemimpinan. Kemahiran komunikasi dan hubungan interpersonal ditingkatkan.

EAD langsung

Selain kursus tatap muka, kami mempunyai platform lengkap kursus siswazah percuma dan dalam talian, yang diajar dalam format perintis di Brazil. 100% kelas langsung, interaksi masa nyata antara guru dan pelajar, dengan akses tanpa had ke kelas yang dirakam.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Pelan Induk Akademik

Perbezaan metodologi pengajaran aktif

Sejak 2013, kami mempunyai Pelan Induk Akademik, yang mengemukakan cadangan unik dan berbeza untuk membimbing inisiatif pelajar kami. Kami menyatukan kepakaran kami dalam satu model pengajaran, yang semakin kompetitif.

Kami mengutamakan penggunaan metodologi aktif, digunakan di universiti terbaik di dunia dan dapat menggerakkan pembelajaran pelajar dan mengatasi batasan kelas tradisional. Kami mengurangkan kuliah dan mempromosikan dinamika yang lebih praktikal di ruang tertentu, di beberapa bilik kajian kes dan makmal pelbagai platform.

Program pertukaran

Kami menyedari betapa pentingnya pengalaman antarabangsa dalam melatih pelajar kami, sebab itulah kami mempunyai perjanjian dengan beberapa institusi di seluruh dunia, di negara-negara seperti Argentina, Kanada, Chile, Colombia, Sepanyol, Amerika Syarikat, Perancis, England, Itali, Mexico dan Portugal.

Setiap pelajar ESPM dapat mengikuti pengajian mereka di luar negara, memilih antara kursus jangka pendek dan jangka panjang.

Insurans pendidikan percuma

Dijamin kekal dalam kursus

Di sini, semua pelajar dapat mengikuti pelajaran mereka dengan lebih mudah. ESPM menawarkan Insurans Pendidikan Percuma, yang menjamin kesinambungan kursus, sekiranya berlaku kejadian yang tidak dijangka yang membuat mustahil untuk membayar tuisyen, selain menawarkan bantuan 24 jam untuk kemalangan.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Perangkaan

Hari ini, sekolah di mana, sejak selalu, "Mengajar siapa yang melakukannya", mempunyai kira-kira 15,000 pelajar dan 600 guru yang bekerja di pasar, kampus di bandar São Paulo, Rio de Janeiro dan Porto Alegre. Perkongsian antarabangsa dengan universiti terkenal di lebih 10 negara.

  Biasiswa dan Pembiayaan

  Insurans pendidikan percuma

  Jaminan kekal kursus

  Di sini, semua pelajar boleh melanjutkan pelajaran dengan lebih tenang. ESPM menawarkan Insurans Pendidikan Percuma, yang menjamin kesinambungan kursus, sekiranya berlaku kejadian tidak dijangka yang menyebabkan bayaran bulanan tidak dapat dibayar, selain menawarkan bantuan 24 jam sekiranya berlaku kemalangan.

  Lokasi

  • São Paulo

   Rua Dr. Álvaro Alvim, 123 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

   • São Paulo

    Rua Joaquim Távora, 1240 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

    • São Paulo

     Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I Chácara Santo Antonio - São Paulo, , São Paulo

     • Rio de Janeiro

      Rua do Rosário, 90 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

      • Rio de Janeiro

       Rua do Rosário, 111 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

       • Porto Alegre

        Rua Guilherme Schell, 350 Santo Antônio - Porto Alegre, , Porto Alegre

        • Florianópolis

         Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande Florianópolis - Santa Catarina, , Florianópolis

         Soalan