Keystone logo
© Eva Dang
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

pengenalan

European School of Economics (ESE) adalah Kolej Perguruan Tinggi swasta tanpa sempadan, multikultural dan pragmatik, diiktiraf sepenuhnya di UK dan dalam urutan badan yang disenaraikan.
ESE menawarkan Ijazah Sarjana Muda, Sarjana, MBA, dan program pendek di pusatnya di London, Rom, Milan, Florence, dan Madrid.

Lulusan ESE adalah antara profesional perniagaan yang paling kompetitif di pasaran, yang bersedia untuk peranan kepimpinan dalam pemasaran antarabangsa, kewangan, komunikasi dan pengurusan. Dengan keupayaan untuk menyesuaikan kursus mereka secara individu, pelajar ESE:

belajar di luar negara dengan pusat ESE di seluruh dunia;

pakar dalam sektor perniagaan canggih, seperti fesyen, acara, muzik, sukan, seni, media dan sumber manusia antara lain;

lengkap latihan, memilih dari lebih daripada 1500 organisasi terkemuka di seluruh dunia.

Sekolah tanpa sempadan, European School of Economics adalah konsep baru dalam pendidikan tinggi. Menggabungkan kecemerlangan akademik, antarabangsa dan pragmatisme, ijazah ESE dan program sijil dirancang untuk menyediakan generasi pemimpin dan usahawan baru. European School of Economics (ESE) adalah Institusi Pendidikan yang diiktiraf, yang diakreditasi oleh Majlis Akreditasi British (BAC).

Apa yang menjadikan ESE tempat yang bagus untuk pelajar?

Pengalaman pembelajaran peribadi dan disesuaikan - di ESE anda mendapat pengalaman individu dan menarik terima kasih kepada saiz kelas kecil dan nisbah pelajar / guru yang cemerlang

• " Mimpi adalah perkara yang paling nyata ada " - Pelajar ESE membina Pathway akademik dan profesional yang unik melalui pengkhususan kursus dan penempatan latihan mereka yang dipilih.

Pragmatisme - pengalaman tangan dalam amalan perniagaan kontemporari melalui program latihan yang komprehensif

Antarabangsa - badan pelajar yang berasal dari lebih 60 negara dan belajar di luar negara dengan pusat ESE di seluruh dunia

Pengkhususan dalam sektor perniagaan canggih , termasuk fesyen, acara, muzik, sukan, seni, media dan sumber manusia antara lain

Latihan hebat - Pelajar ESE boleh memilih dari lebih daripada 1500 organisasi utama di seluruh dunia

Falsafah Pendidikan

European School of Economics telah membayangkan kelahiran umat manusia yang baru, bagi penciptaan individu yang bebas daripada prasangka dan ketakutan, dan mampu menyelaraskan antagonisme antara umur dan ekonomi antara etika, tindakan dan kontemplasi, serta kuasa kewangan dan cinta.

Program Sarjana Muda, Sarjana, MBA, dan sijil ESE bertujuan untuk menyediakan usahawan dan pengurus antarabangsa dengan kesedaran budaya, kebolehan dan kualiti moral yang paling diperlukan dalam dunia perniagaan kontemporari.

Nilai ESE

Di sebalik setiap pencapaian manusia, pada asalnya setiap intuisi, setiap penaklukan saintifik atau sosial, di belakang perbadanan kewangan dan perindustrian terbesar di dunia, dan semua yang indah, berguna, kaya, ada satu orang, seorang individu dan Impiannya.

Hanya individu yang dapat mengubah masyarakat. Hanya individu yang boleh bermimpi. Misi ESE adalah untuk mencipta generasi baru usahawan muda dan pemimpin korporat, penglihatan, pemimpi pragmatik. Untuk mencapai tujuan sedemikian memerlukan lebih banyak program yang baik dan guru yang baik. ESE adalah sistem pemikiran yang penting dan menyiapkan para pelajarnya sebagai sel-sel baru untuk umat manusia yang sembuh, bebas dari pemikiran konflik, takhayul, prasangka dan idea-idea yang usang, memupuk semangat yang semangat untuk kebesaran.

Kehidupan sebuah organisasi, masa depan sebuah negara, dari seluruh tamadun, bergantung kepada kewujudan lelaki dan wanita ini. Kepala organisasi masa depan akan menjadi ahli falsafah tindakan. Orang-orang ini lebih berharga daripada lombong emas dan ladang minyak. Mereka akan membawa kejayaan dan panjang umur kepada perusahaan di dunia.

Kami merangkumi idea bahawa untuk menjalin mereka, kecemerlangan akademik perlu bersaing dengan membangunkan potensi individu masing-masing dan mengembangkan kapasiti intelektual yang harus dijalani dengan mewujudkan kemanusiaan yang benar dan kemahiran pengendalian yang baik, kedua-duanya diperoleh dalam bidang, dalam syarikat terkemuka dari dunia.

Kejayaan seseorang sebagai organisasi ditentukan oleh falsafah mereka.

Oleh itu, dalam ESE adalah jelas bahawa pendidikan sebenar bukan hanya mengajar pengertian dan perkembangan kemahiran tetapi di atas semua perpindahan falsafah yang unik dari Sekolah, idea dan asas pengasasnya. ESE menyediakan pendekatan kepada perniagaan dan wawasan hidup yang luas melalui proses penerokaan intelektual, seni, politik, etika dan sosio-kultural, yang berpusat pada penemuan diri dan bekerja pada diri sendiri yang bertujuan untuk integriti.

Baik pengetahuan mahupun pendidikan, kekayaan atau kedudukan sosial boleh membuka jalan untuk mencapai kejayaan melainkan pengetahuan dan integriti diri anda sendiri.

Evolusi setiap perniagaan, dari kedai sulung tempatan kepada gergasi industri dan kewangan antarabangsa, adalah transformasi sedar mereka ke dalam 'Sekolah Keadaan'. Matlamat mereka dan objektif perniagaan yang sebenar akan menjadi evolusi semua orang yang terlibat secara langsung, dan pihak berkepentingan. Perbadanan dan organisasi masa depan akan menjadi tempat aspirasi dan peningkatan peribadi di mana pekerja dan kakitangan akan meninggalkan pada penghujung hari dengan rasa pemahaman, kebahagiaan dan tanggungjawab yang lebih besar, dan di mana walaupun sel terpencil organisasi akan dijaga untuk berkembang dan mempercepatkan kemajuan mereka.

Lokasi

 • London

  ESE London 4 Mandeville Place, W1U 3BG, London

  • Rome

   ESE Rome Via della Cordonata 7 , 00187, Rome

   • Milan

    ESE Milan Via Tortona, 27 , 20144, Milan

    • Florence

     ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19 , 50123, Florence

     • Madrid

      ESE Madrid Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha , 28004, Madrid

      Soalan