Keystone logo
Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

pengenalan

Escuela Hotelera De San Juan muncul dari visi dan inisiatif Puan Sylvia Cestero León untuk menyediakan Puerto Rico sebuah pusat latihan yang berprestij dalam program yang berkaitan dengan perkhidmatan perhotelan. Pada mulanya, dia adalah sebahagian dari Sekolah Tinggi Vokasional Sylvia Cestero de Toyos, sebuah institusi vokasional, juruteknik berkemahiran tinggi dengan perkhidmatan lebih dari dua puluh tahun. Escuela Hotelera De San Juan tumbuh dan berkembang sebagai institusi autonomi berdasarkan Calle Mayagüez dan bilik darjah di Avenida Barbosa dan Avenida 65 de Infantería hingga 2003 ketika berpindah ke kemudahan barunya di Calle Guayama, No. 229, di Hato Rey.

Hampir 25 tahun selepas penubuhannya, Escuela Hotelera De San Juan memberi kesan yang besar kepada industri makanan dan minuman dan masyarakat amnya. Bukti ini adalah aktiviti yang tidak terkira banyaknya dengan kehadiran graduan dalam persekitaran profesional yang berprestij.

Pada bulan Ogos 2009, Escuela Hotelera De San Juan merasmikan kampusnya di Mayagüez, Puerto Rico yang terletak di Lebuhraya 114, Km 0.4, Taman Perindustrian Sektor Barat, Barrio Guanajibo di Mayagüez. Kampus ini menawarkan kemudahan moden kepada calon pelajar yang berminat untuk mendapatkan latihan dalam kerjaya Pakar dalam Seni Kulinari, Bakeri Antarabangsa dan Pastri.

Lokasi

  • San Juan

    Calle Guayama,229, 00917, San Juan

    Program

    Soalan