Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

pengenalan

Pendekatan inovatif Embry-Riddle Aeronautical University untuk pembelajaran jarak jauh menjadikan pendidikan berkualiti dapat diakses oleh pelajar di seluruh dunia selama lebih dari 25 tahun. Ketahui bagaimana ijazah Embry-Riddle dapat memperkaya masa depan anda hari ini!

Pendidik Dalam Talian yang Ditubuhkan: Laporan Berita & Dunia AS telah menduduki tempat ke-2 Embry-Riddle Aeronautical University untuk program sarjana dalam taliannya. Sejak peringkat diperkenalkan pada tahun 2013, Embry-Riddle telah menduduki tempat teratas 5 daripada universiti lain yang mengukuhkan tempat kami sebagai pihak berkuasa dalam pembelajaran dalam talian.

Penjadualan Fleksibel: Pelajar belajar mengikut jadual mereka sendiri. Program ijazah dalam talian mempunyai pelbagai tarikh bermula sepanjang tahun, dengan 12 syarat siswazah dan 10 siswazah. Sesi berkisar antara sembilan hingga 12 minggu.

Pengalaman Diperibadikan: Melalui teknologi, pelajar Embry-Riddle berhubung dengan rangkaian rakan sekelas dan tenaga pengajar global. Penasihat memberikan bantuan yang diperibadikan, yang merangkumi perancangan ijazah yang disesuaikan dengan keperluan dan keadaan individu. Sokongan teknikal juga tersedia 24/7.

Lokasi

  • Fairfield

    Fairfield, Amerika Syarikat

    Program

      Soalan