Keystone logo
Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

pengenalan

Eastern Institute of Technology ( EIT ) menawarkan lebih daripada 150 kelayakan dari sijil dan diploma, ke peringkat ijazah dan pascasiswazah di kampus di Teluk Hawke, Tairāwhiti (Gisborne) dan Auckland.

Atau belajar di salah satu daripada Pusat Pengajian Serantau kami terletak di Hastings, Maraenui, Ruatoria, Tokomaru Bay, Waipukurau dan Wairoa.

EIT Hawke's Bay adalah salah satu kampus paling menarik di New Zealand dengan seni bina yang luar biasa dan kawasan luar yang teduh untuk belajar pada hari-hari yang hangat. Dua kampus EIT Tairāwhiti terletak di tengah-tengah Gisborne, berhampiran Sungai Taruheru , dan anda tidak boleh mendapatkan lebih banyak pusat daripada lokasi EIT Auckland di Queen Street!

Apabila anda memilih untuk belajar di EIT anda akan mendapat jenis pengalaman yang akan membantu anda memperoleh pengetahuan dan kemahiran untuk maju, sama ada anda ingin memasuki kerjaya yang anda pilih atau mengubah arah hidup.

Mempelajari memerlukan tekad, komitmen dan disiplin diri. Sebagai pelajar di Eastern Institute of Technology , anda boleh mendapatkan sokongan untuk membantu anda memberi tumpuan kepada perkara yang sangat penting - pengajian dan masa depan anda.

Semasa anda menjadi pelajar di Eastern Institute of Technology , ini mungkin kali pertama anda pergi dari rumah, atau mungkin kali pertama anda belajar di peringkat pengajian tinggi. Ini mungkin sangat baru bagi anda.

Pengajian anda akan memakan banyak masa, jadi anda mungkin memerlukan banyak bahagian dalam kehidupan anda.

Untuk membantu anda memanfaatkan sepenuhnya masa anda di sini, Eastern Institute of Technology menawarkan sokongan kepada anda dalam pelbagai cara. Sama ada anda memerlukan pertolongan untuk memilih mata pelajaran yang tepat atau anda memerlukan sedikit panduan untuk menunjukkan cara terbaik untuk memasuki kerjaya pilihan anda, ada seseorang yang boleh membantu.

Dapatkan pertolongan peribadi satu persatu dari pakar Eastern Institute of Technology yang mempunyai banyak pengalaman menolong pelajar seperti anda. Mereka berada di kampus untuk menawarkan nasihat, maklumat dan bimbingan.

Terdapat cara lain yang boleh membantu anda Eastern Institute of Technology . Sekiranya anda mempunyai anak, jagaan anak di kampus kami di Hawke's Bay dan Tairāwhiti dapat menjaganya semasa anda belajar. Sekiranya anda memerlukan penginapan, tanyakan mengenai kemungkinan menginap di perkampungan pelajar di seberang kampus Hawke's Bay.

Kami mahu masa anda di Eastern Institute of Technology menjadi menarik, produktif dan berjaya, jadi pastikan anda memanfaatkan semua sokongan yang kami tawarkan.

Lokasi

  • Auckland

    Floor 4-8, Queen Street,238, 1010, Auckland

    Soalan