Keystone logo
Colorado State University Online

Colorado State University Online

Colorado State University Online

pengenalan

Pembelajaran dalam talian di Colorado State University

Canvas, platform pembelajaran CSU, mewujudkan persekitaran yang intuitif dan mudah digunakan yang memberi kuasa kepada anda untuk memenuhi hasil pembelajaran dalam setiap kursus. Dalam Canvas, anda dapat mengharapkan jenis sumber dan tugas berikut:

Video

Merakam kuliah dari sesi langsung di kampus untuk kursus yang sama yang anda jalani

Rakaman video kuliah pengajar dari pejabat mereka atau di lapangan

Sesi masa nyata (juga dikenali sebagai sinkron) di mana anda boleh bercakap dengan pengajar dan / atau rakan pelajar melalui kamera web dan mikrofon

Video dari sumber dalam talian

Audio

Rakaman podcast pengajar atau persembahan lain yang diceritakan

Rakaman audio dari sumber dalam talian

Teks

Penyelidikan, artikel, dan jurnal yang dikaji oleh rakan sebaya

Catatan blog

Buku teks

Artikel dari sumber dalam talian

Forum perbincangan

Penilaian

Ujian dan kuiz

Projek disiapkan secara individu atau sebagai satu pasukan

Tugasan bertulis, video atau audio

Alat lakonan

Pengajar sering menggunakan procting untuk memastikan integriti akademik penilaian kursus

Belajar di persekitaran mana pun memerlukan tahap kebebasan, motivasi, dan pengurusan masa tertentu. Format dalam talian kami membolehkan anda menyeimbangkan kerja kursus dengan kehidupan peribadi dan profesional anda. Di pelbagai disiplin ilmu, kami telah melihat pelajar dari pelbagai latar belakang, kumpulan umur, dan tahap kemahiran teknologi berjaya semasa belajar dalam talian.

Keperluan Teknologi

Keperluan teknologi asas untuk kursus kami adalah minimum. Akses ke Internet (komputer desktop atau komputer riba, tablet, telefon pintar, dll.) Dan mungkin kamera web (biasanya disertakan mikrofon) adalah yang paling biasa. Beberapa kursus mungkin memerlukan perisian tambahan untuk menyelesaikan tugas dan bekerjasama dengan rakan sekelas, semuanya akan tersedia dalam talian atau dalam kursus.

Daripada siapa anda belajar

Kursus dalam talian CSU diajar oleh fakulti dan tenaga pengajar yang sama yang mengajar pelajar di kampus. Semua tenaga pengajar kami membawa pengetahuan asas, serta pengalaman dan perspektif peribadi mereka, ke dalam kursus dalam talian mereka. Oleh kerana itu, program dalam talian kami hadir dengan cabaran, harapan, dan reputasi yang sama dengan program di kampus, sebab itulah anda memperoleh ijazah yang sama dengan rakan sebaya di kampus anda setelah memenuhi syarat ijazah.

Lokasi

Lokasi
  • Fort Collins

    Research Boulevard,2545, 80526, Fort Collins

    Program

      Soalan