Keystone logo
College For Financial Planning

College For Financial Planning

College For Financial Planning

pengenalan

Selama hampir 80 tahun, kami telah menawarkan pendidikan kewangan utama kepada pelajar dan profesional yang ingin menambah kemahiran mereka dan memajukan kerjaya mereka. Pada tahun 1972, kami membuat kelayakan perancangan kewangan pertama di negara ini, iaitu pensijilan CFP®. Hari ini, kami terus berada di barisan hadapan dalam pendidikan perancangan kewangan dengan memenuhi keperluan industri dengan program penunjuk profesional dan program ijazah yang dirancang untuk mempersiapkan para profesional untuk menghasilkan hasil yang lebih baik bagi pelanggan mereka.

Sebagai satu-satunya penyedia pendidikan kewangan dengan kelayakan yang boleh ditumpukan di sembilan sebutan profesional terakreditasi, pensijilan CFP®, dan ijazah Sarjana dalam Perancangan Kewangan Peribadi, College For Financial Planning ® - Syarikat Kaplan memberi kuasa kepada penasihat untuk peringkat kerjaya mereka semasa sambil memperoleh kredit ke peringkat seterusnya tauliah.

The College For Financial Planning ® - program pendidikan Syarikat Kaplan dalam perancangan kewangan, pengurusan aset, pengurusan kekayaan, dan perancangan persaraan dapat membantu mempersiapkan anda untuk menjadi profesional PERANCANG KEWANGAN YANG DISAHKAN, mengembangkan kepakaran anda melalui salah satu sebutan profesional kami, atau bantuan anda memperoleh Ijazah Sarjana Sains dalam Perancangan Kewangan Peribadi.

Lokasi

Lokasi
  • Centennial

    East Nichols Avenue,9000, 80112, Centennial

    Soalan