Keystone logo
Chicago State University College of Health Sciences

Chicago State University College of Health Sciences

Chicago State University College of Health Sciences

pengenalan

Surat Aluan Dekan

Terima kasih kerana berminat dengan Program Sains Kesihatan Kolej CSU. Fakulti kami merangkumi doktor yang mahir dan profesional sains kesihatan yang maju yang membantu mempersiapkan, mengasuh dan mengembangkan pemimpin dalam industri sains kesihatan yang mempengaruhi penyampaian penjagaan kesihatan.

Fakulti telah merancang kurikulum yang ketat dengan bilik darjah yang inovatif, praktikum simulasi / kehidupan nyata dan pengalaman berasaskan komuniti untuk memenuhi keperluan penjagaan kesihatan dari sistem penjagaan kesihatan yang pelbagai.

Semasa anda memutuskan masa depan anda sebagai profesional penjagaan kesihatan, anda boleh memilih dari pelbagai program ijazah yang diiktiraf secara nasional, dari peringkat sarjana hingga lulus. Pengalaman pendidikan yang luar biasa menanti anda yang akan memperkayakan hidup anda dan meningkatkan peluang kerjaya anda dalam bidang penjagaan kesihatan yang terus berkembang. Semasa anda di Kolej Sains Kesihatan, anda boleh terlibat dalam pelbagai aktiviti penyelidikan fakulti dan kakitangan kami yang dihormati.

Kami terkenal dengan:

 • pengajaran yang sangat baik
 • persekitaran pembelajaran pelajar yang cemerlang
 • program penyelidikan yang inovatif
 • penglibatan masyarakat yang luas.

Kolej Sains Kesihatan merangkumi misi bandar. Anda akan dapat memanfaatkan persekitaran budaya yang kaya melalui kerja lapangan dan pengalaman magang. Kami bekerjasama dengan beberapa kemudahan kesihatan dan pusat perubatan terbaik di kawasan Chicagoland.

Saya menjemput anda untuk melayari laman web kami, untuk berkenalan dengan banyak aspek dari College of Health Sciences di sini di Chicago State University. Kami berharap dapat membantu anda dalam mencapai matlamat pendidikan dan profesional anda dengan kerjaya dalam bidang kesihatan.

Salam sejahtera semasa anda memulakan perjalanan pendidikan anda!

Yang ikhlas,

Tyra Dean-Ousley

Dr. Tyra L. Dean-Ousley, EdD, APRN, FNP-BC

Pemangku Dekan Kolej Sains Kesihatan

Pengerusi, Jabatan Kejururawatan

Lokasi

Lokasi
 • Chicago

  South Cottage Grove Avenue,9601, 60628, Chicago

  Program

  Soalan