Keystone logo
© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

pengenalan

Di CESTE, Escuela Internacional de Negocios , kami menawarkan anda model latihan yang berbeza. Untuk pelajar universiti: ijazah rasmi dan ijazah sarjana yang dirangka dalam model pendidikan terbaik di dunia: yang British. Untuk profesional dan eksekutif: pensijilan berprestij penting, program eksekutif dan perkhidmatan bimbingan untuk membantu anda mengatasi cabaran seterusnya dalam kerjaya profesional anda. Daripada Projek Latihan CESTE , kami menyumbang untuk menyediakan eksekutif dan pengurus yang, walaupun berpengetahuan dalam teknik paling maju, juga merupakan orang yang jujur, komited dan keusahawanan. Untuk mencapai matlamat ini, kami tidak sabar untuk menggunakan metodologi yang paling inovatif, dan kami telah menemui dalam sistem universiti British model untuk dimasukkan ke dalam program kami. Bagi kami, pelajar adalah protagonis dalam proses pembelajarannya, dan kami semua bersedia untuk bekerjasama dengannya dalam memenuhi objektif akademik, peribadi dan profesionalnya.

misi

Pelajar adalah pusat kerja kami dan sebab kami menjadi.

Mendidik dan melatih orang, dengan kerjaya keusahawanan, cekap dalam menghadapi cabaran pendigitalan, dan perkhidmatan kepada masyarakat, dengan integriti dan perpaduan, yang mampu menjana nilai dalam syarikat, organisasi dan komuniti mereka.

Membangunkan pengalaman pembelajaran dengan kaedah yang inovatif dan dengan orientasi praktikal, dalam kandungan, kemahiran dan kecekapan, yang membolehkan mereka berkembang secara peribadi dan profesional.

Kami berusaha untuk memastikan dan meningkatkan kualiti latihan dan belajar daripada yang terbaik, untuk memudahkan kebolehpasaran pelajar, dengan mereka menjadi pusat proses pembelajaran mereka.

pandangan

Menginovasi metodologi dan komited pada masa depan.

Kami mahu sumbangan kami kepada pendidikan, inovatif dan berbeza secara kekal dengan keperluan sebenar, untuk membolehkan syarikat dan profesional di Aragon, dan di wilayah dan negara yang boleh kami capai dengan program, pembangunan dan prospek pertumbuhan ekonomi kami. Dan sosial.

Sebagai pusat universiti, kami memahami bahawa sumbangan kami perlu menjangkau bukan sahaja golongan muda, tetapi juga golongan profesional yang mendapati, dalam diri kami, panggilan tetap untuk meneruskan latihan dan teruja untuk mengembangkan kemahiran dan kemungkinan profesional.

Nilai dan Budaya

Pembangunan pelajar kami, peranan mereka dalam proses pembelajaran mereka, baik dalam kandungan dan kemahiran, dan komitmen kami terhadap persekitaran di mana kami hadir dengan kerja kami, memusatkan nilai dan dasar kami sebagai pembangunan Misi dan Visi kami .

Kami menyatakannya, dengan mengambil kira apa yang disumbangkan daripada hubungan kami dengan UWTSD (University of Wales Trinity Saint David), melalui:

 • Kerjasama dan penubuhan siri perhubungan strategik di peringkat serantau, kebangsaan dan antarabangsa. Rangkaian jenis ini berpotensi untuk memberi inspirasi kepada pelajar, kakitangan dan rakan kongsi kami untuk mencipta pembelajaran masa depan baharu.
 • Kemasukan melalui mendahulukan pelajar dan mempertahankan latihan berterusan tanpa halangan. Kami menyokong pelajar dari semua latar belakang dan pada semua peringkat pendidikan mereka. Kami mengiringi peluang kedua dan proses penciptaan semula profesional.
 • Kebolehkerjaan dan kreativiti, mengambil kesempatan daripada keusahawanan, penyelidikan, kemahiran kreatif dan keusahawanan pelajar kami, dapat menawarkan program pendidikan yang menawarkan mereka peluang terbaik untuk mendapatkan pekerjaan dan mengembangkan kemahiran mereka yang boleh dipindahkan.
 • Pembangunan mampan melalui pendekatan berasaskan sistem yang menawarkan laluan pendidikan yang bermakna dan relevan serta menggalakkan tanggungjawab sosial dan pembelajaran.
 • Komitmen untuk bekerjasama dalam pembangunan wilayah di mana kerja kami dijalankan, dengan rujukan khas kepada Aragon, memenuhi keperluan pembangunan dan pengukuhan kekuatannya, dan komited semua orang kepadanya.
 • Konsep Kewarganegaraan Global melalui pembangunan aktiviti dan peluang multinasional lain untuk pelajar, kakitangan dan rakan kongsi kami.
 • Dengan sokongan rakan akademik kami, pembangunan penyelidikan dan impak sosialnya, selaras dengan objektifnya.

Akreditasi Profesional: Semua Program Kami

Di CESTE , kepelbagaian program pendidikan kami dikawal oleh metodologi yang luar biasa: yang British. Pelajar kami mendapat manfaat bukan sahaja daripada kelayakan rasmi dari University of Wales, tetapi juga daripada akreditasi CESTE sendiri. Selain itu, kerjasama kami dengan entiti terkemuka dari pelbagai sektor membolehkan kami menawarkan pelbagai pensijilan tambahan.

Dengan pelbagai pilihan termasuk MBA, ijazah sarjana, ijazah pascasiswazah, ijazah sarjana muda dan akreditasi profesional, kami komited untuk memacu pertumbuhan akademik dan profesional anda.

Ciri-ciri Kampus

Ibu Pejabat Kami

Kami terletak di salah satu kawasan paling tenang dan paling indah di Zaragoza (Sepanyol), betul-betul bersebelahan dengan Imperial Canal of Aragon, bersebelahan dengan salah satu Pusat Sukan terpenting di bandar dan Sekolah Sagrada Familia. Ibu pejabat kami terletak di bangunan kami sendiri yang mempunyai bilik darjah, pejabat, bilik kerja dan Kediaman kami untuk pelajar antarabangsa.

Lokasi istimewa

Kami terletak di salah satu kawasan yang paling tenang dan paling indah di bandar Zaragoza (Sepanyol), di mana Terusan Imperial Aragon mengalir.

Bersebelahan dengan Ibu Pejabat kami ialah Stadium Casablanca, sebuah Pusat Sukan dengan kemudahan yang hebat di mana anda boleh menikmati dan berlatih pelbagai sukan (bola sepak, tenis, tenis dayung, berenang,...) dan yang juga mempunyai kolam renang yang dipanaskan, gimnasium, kawasan sukan relaksasi dan estetika.

Bilik darjah dan ruang kami

Diedarkan di empat tingkat, Ibu Pejabat kami mempunyai bilik darjah dan ruang kerja yang dilengkapi untuk pembentangan, kerja berpasukan atau sesi kreatif dalam semua jenis, mengikut model pendidikan kami.

Kami baru-baru ini telah memodenkan rangkaian WIFI, menambah baik lagi sambungan Internet berkelajuan tinggi di ruang kami.

Walaupun dunia digital telah mengubah penyelidikan akademik secara radikal, perpustakaan kami kekal sebagai ruang untuk pertemuan dan kerja berpasukan.

Akhir sekali, Dewan Perhimpunan adalah ruang unik yang kami dedikasikan untuk detik-detik cemerlang dalam kehidupan akademik, dan juga untuk sesi dan pembentangan yang mempunyai kepentingan khusus.

  Kemasukan

  Untuk memohon kemasukan ke CESTE International Business School di Sepanyol, pemohon mesti memenuhi keperluan akademik, termasuk

  • Telah menamatkan sekolah menengah atau kitaran latihan dalam subjek tersebut.
  • Kemudian, mereka perlu melengkapkan borang permohonan dalam talian dan menyerahkannya bersama dokumen yang diperlukan.
  • Dalam sesetengah kes, temu duga pengambilan mungkin diperlukan.

  Biasiswa dan Pembiayaan

  CESTE mempunyai biasiswa dan bantuan melalui program Yayasan CESTE dan juga untuk pelajar yang mempunyai rekod akademik yang cemerlang. Ketahui tentang kemungkinan di halaman ini.

  Biasiswa Yayasan CESTE

  Yayasan, Pendidikan dan Perniagaan CESTE akan mengkaji permohonan biasiswa daripada pelajar yang berminat untuk belajar di CESTE dengan masalah ekonomi dan prestasi akademik yang baik.

  Biasiswa ini ditawarkan untuk pelajar Sepanyol baharu (atau penduduk di Sepanyol) dan boleh mencapai sehingga 50% daripada kos pengajian dalam kes Ijazah Universiti dan sehingga 80% dalam kes Sarjana.

  Biasiswa lain tersedia

  Kerjaya universiti

  Untuk program Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan dan Sarjana Muda dalam Pengkomputeran Gunaan, Biasiswa, Geran dan Rancangan Kerjaya Profesional untuk "Kecemerlangan Akademik" berikut ditawarkan:

  • 15 Biasiswa untuk pelajar baharu sehingga 50%
  • 5 Biasiswa untuk akses kepada kitaran ke-2 darjah sehingga 25%

  Program Sarjana

  Untuk MBA, Sarjana dalam Pengurusan Kewangan, Sarjana dalam Rangkaian dan Keselamatan Siber dan Sarjana dalam program Sains Data & Kecerdasan Buatan, 20 Biasiswa "Kecemerlangan Akademik" sehingga 80% diberikan.

  Bekas pelajar dan pekerja organisasi yang menjadi ahli Kelab Perniagaan CESTE

  Secara umumnya, alumni program CESTE dan pekerja syarikat ahli Kelab Perniagaan akan mendapat diskaun 10% untuk sebarang program latihan yang dilancarkan oleh CESTE .

  Rakan Kongsi Yayasan CESTE

  Syarat ekonomi keutamaan harga dan pembiayaan.

  Kedudukan

  Model universiti British, sentiasa berada di kedudukan teratas di dunia dan kedudukan universiti Eropah (4 daripada 6 universiti terbaik di dunia ialah British), dan dijamin oleh piawaian tinggi QAA (Agensi Jaminan Kualiti untuk Pendidikan Tinggi dari United). Kerajaan).

  Lokasi

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Soalan