Keystone logo
Carnegie Mellon University in Australia

Carnegie Mellon University in Australia

Carnegie Mellon University in Australia

pengenalan

Carnegie Mellon University adalah sebuah universiti Amerika yang ditubuhkan pada tahun 1900 di Pittsburgh, Pennsylvania. Peringkat 23 di dunia (Times Higher Education, World University Ranking, 2017-18) Carnegie Mellon telah menjadi tempat kelahiran inovasi sepanjang sejarahnya dan merupakan pemimpin global dalam membawa idea pemecahan tanah untuk memasarkan dan mewujudkan perniagaan permulaan yang berjaya.

Carnegie Mellon University di Australia (yang dibuka pada tahun 2006) merupakan sebahagian daripada jejak global Carnegie Mellon yang termasuk kampus di Silicon Valley, Rwanda dan Qatar.

Terletak di Adelaide, Bandaraya Paling Mudah Kelima di dunia (Economist Intelligence Unit 2015) dan ibu kota Australia yang paling berpatutan di Australia, kampus Carnegie Mellon Australia adalah rumah kepada pelajar dari lebih 20 buah negara, mewujudkan rangkaian yang luas dari sezaman, pakar-pakar global Dan alumni.

Pelajar lulus dengan tahap Carnegie Mellon University Amerika dan diajar oleh fakulti yang berkelayakan yang bermegah kerjaya yang luas dalam pengajaran, penyelidikan asas dan gunaan, dan kepimpinan dalam bidang masing-masing. Kelas-kelas yang diajar oleh pemastautin dan fakulti melawat dari Pittsburgh dan Washington, DC fakulti Overseas mengajar jauh ke Adelaide menggunakan kemudahan persidangan video canggih. Kawalan nisbah pelajar kepada fakulti memastikan fakulti menyediakan pelajar dengan perhatian peribadi untuk memenuhi keperluan mereka.

darjah kami menggabungkan kursus-kursus praktikal dan teknikal yang menyediakan pelajar dengan pengetahuan saintifik dan kemahiran menyelesaikan masalah yang diperlukan untuk berjaya dalam kerjaya mereka.

Dengan reka bentuk, kurikulum kursus inovatif kami telah memberi asas yang kukuh dalam teori, dengan memberi tumpuan kepada kemahiran yang akan memajukan amalan pengurusan, dasar dan membuat keputusan.

Kurikulum kami merangkumi kursus mencabar direka untuk membangunkan potensi murid untuk inovasi. Pelajar menyesuaikan ijazah mereka dengan memilih daripada pelbagai elektif kursus, projek dan kajian bebas.

Pembelajaran melalui pengalaman disediakan melalui latihan dan pasukan dan projek individu. Gabungan ijazah Amerika dan belajar di Australia menyediakan pelajar dengan perspektif kemahiran-set dan antarabangsa yang unik. Graduan menjadi dicari-individu yang menawarkan manfaat yang unik, serta-merta dan boleh diukur kepada majikan masa depan sebagai penganalisis canggih dan eksekutif yang berkesan.

Misi dan Visi

Misi Kita

Carnegie Mellon University Australia diasaskan kepada dalil bahawa kajian dasar awam dan teknologi maklumat, bebas dan bersama-sama, menyediakan platform unik yang kuat untuk mempengaruhi dunia abad ke-21. Kami adalah satu-satunya institusi akademik di dunia yang mengejar matlamat ini melalui fakulti bersepadu yang terdiri daripada sains pengurusan, sains sosial, dan teknologi maklumat di bahagian-bahagian lebih kurang sama. Ia adalah misi kami untuk menggunakan penyelidikan dan pendidikan platform ini membolehkan untuk mempunyai pengaruh yang positif ke atas evolusi masyarakat, sistem ekonomi, organisasi dan kehidupan individu di seluruh dunia.

Visi Kami

Kita melihat dunia di mana penyebaran peningkatan penggunaan teknologi maklumat, pembangunan global modal insan dan saling bergantung paduan pasaran, sistem politik, sosial dan budaya telah berubah sifat masalah ekonomi, pengurusan dan dasar. Kami percaya keupayaan kita untuk menggerakkan model analisis, analisis empirikal dan kecanggihan teknologi untuk menangani perubahan ini adalah unik. Dalam mengejar agenda intelek kami kami juga bercita-cita untuk menjadi sebuah institusi akademik yang adalah jambatan antara perkembangan pengetahuan baru dan permohonan bagi penambahbaikan organisasi, masyarakat dan kehidupan individu.

PERISTIWA

Carnegie Mellon University di Australia mengadakan webinar biasa, menghadiri pameran dan lawatan ejen dan institusi di seluruh dunia. Sekiranya anda berminat untuk bertemu dengan beberapa kakitangan kami dan mengetahui lebih lanjut mengenai program kami sila periksa semasa kami Peristiwa.

Lokasi

  • Adelaide

    Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000, 5000, Adelaide

    Soalan