Keystone logo
Caldwell University Online

Caldwell University Online

Caldwell University Online

pengenalan

University Caldwell ialah bukan untuk keuntungan universiti Katolik ditubuhkan pada tahun 1939. Diilhamkan oleh St. Dominic dan warisan Katolik, ia membuat perbezaan dalam kehidupan pelajar dan menyediakan mereka melalui seni liberal dan kajian profesional untuk berfikir secara kritis, mengejar kebenaran, dan menyumbang kepada masyarakat yang adil.

kerelevanan

Di Universiti Caldwell, kita tidak percaya dalam kerja yang sibuk. Setiap satu daripada program dalam talian kami adalah mudah dan berpatutan. Mereka campuran penyelidikan dengan aplikasi sebenar. Melalui kerjasama dan projek-projek yang bermakna, kami menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang baru ditapis yang anda boleh memohon segera. Sokongan Holistic Sebagai sebahagian penting dalam komuniti dalam talian kami, fakulti khusus akan memberi sokongan kepada anda. Kami menunjukkan komitmen yang mendalam untuk kejayaan anda dengan menyediakan pelatihan dan bimbingan supaya anda boleh mencapai matlamat anda. Penyediaan tepat pada masanya

Hari-hari ini, orang dewasa seperti anda kembali ke sekolah untuk mendapatkan yang lama dicari tauliah dan mencapai matlamat mereka. program dalam talian kami direka untuk menjadi mudah, fleksibel dan berpatutan. Caldwell Universiti boleh menyediakan kemahiran untuk maju dalam kerjaya yang berkembang pesat dalam industri kejururawatan, pendidikan, dan perniagaan.

Pengiktirafan Negara

Baru-baru ini kedudukan sebagai institusi Tier 1 oleh News AS & Laporan Dunia "Kolej Terbaik 2015". # 2 kedudukan di negeri ini untuk Best di State College Online 2016 oleh affordablecollegesonline.org

Akreditasi Wilayah

2015 Amerika Syarikat Jarak Persatuan Pembelajaran (USDLA®) Ahli Keuntungan Non. University Caldwell yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Syarikat Middle Pendidikan Tinggi, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104 (267) 284- 5000. RN dalam talian untuk program BSN yang diiktiraf oleh Suruhanjaya pada Collegiate Pendidikan Kejururawatan, Satu Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791.

Lokasi

  • Caldwell

    Caldwell University, 120 Bloomfield Avenue, NJ 07006, Caldwell

Soalan