Keystone logo
Cairn University Online

Cairn University Online

Cairn University Online

pengenalan

Dalam dunia yang penuh dengan pilihan program dalam talian, sukar untuk mengetahui kolej atau universiti mana yang sesuai untuk anda.

Sebilangan sekolah menggantungkan topi mereka dengan kadar pelajaran bawah; yang lain memasarkan seberapa cepat anda dapat mengikuti program mereka. Walaupun anda pasti ingin mencari sekolah yang berpatutan dan fleksibel untuk menepati jadual kesibukan anda (kami berdua!) Sama ada di dalam kampus atau dalam talian, pendidikan perguruan selalu menjadi pelaburan - untuk diri sendiri, keluarga, dan gereja anda.

Cairn Online adalah pendidikan alkitabiah yang berpusat pada Kristus. Semua program kami - dari pelayanan pastoral hingga psikologi - menawarkan persiapan profesional untuk karier anda dan melengkapkan anda untuk berfikir secara kritis tentang semua kehidupan dari pandangan dunia alkitabiah. Ini adalah pendidikan yang dapat diselesaikan pada waktu anda sendiri, di mana sahaja anda memilih untuk menyelesaikannya: pangkalan tentera, medan misi, atau meja dapur anda.

Ke mana sahaja anda pergi atau ke mana sahaja anda berada, kami mengajak anda untuk berjalan di jalan yang berbeza dengan kami.

Lokasi

Lokasi
  • Langhorne

    Manor Avenue,200, 19047, Langhorne

    Soalan