Keystone logo
Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

pengenalan

Mengenai Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences adalah universiti pertama di dunia yang memberi tumpuan kepada pemikiran jenama. Kami menggabungkan kaedah saintifik dengan projek praktikal dan tumpuan Eurasia yang kuat. Kami membentuk inovator dan penyelesaian masalah masa depan, bukan sahaja dengan menyampaikan pengetahuan terkini tentang penjenamaan, tetapi juga dengan membangunkan keperibadian yang kuat.

Di Brand University, anda akan belajar dalam kumpulan kecil dan dalam suasana kreatif, bersama dengan pelajar antarabangsa yang dipilih dengan cermat dan bersemangat seperti anda. Rangkaian pakar antarabangsa akan menemani anda dalam perjalanan dan menyediakan anda untuk kerjaya antarabangsa.

Syarikat-syarikat jenama terkemuka dan agensi yang mantap sangat berminat untuk bakat baru dan idea baru. Mereka menjemput pelajar BU untuk bekerjasama dalam projek. Ini membolehkan anda menggunakan kemahiran yang anda perolehi, untuk menyelesaikan masalah sebenar dan membuat kenalan berharga untuk kerjaya anda.

Kajian di Hamburg, ibu negara Jerman jenama

Hamburg adalah bandar kedua terbesar di Jerman dan terkenal dengan sikap terbukanya. Bandar ini mempunyai kepekatan terbesar dari industri kreatif di Jerman. Komuniti pengasas yang bertenaga, sistem sokongan yang maju untuk permulaan, syarikat besar, serta cawangan Facebook dan Google berada di rumah di sini.

Berbaring di tebing sungai Elbe, Hamburg adalah salah satu kota paling indah di Eropah , serta pusat kebudayaan yang penting, di mana kehidupan adalah segalanya tetapi membosankan. Kedudukan Economist secara kerap meletakkan Hamburg di 10 teratas bandaraya yang paling ramai di dunia - datang dan lihat sendiri.

Biasiswa dan Pembiayaan

Universiti Jenama kerap menawarkan biasiswa separa untuk program pengajian Brand Innovation MA

Ketahui lebih lanjut tentang keadaan semasa di laman web institut.

Kehidupan Kampus & Kemudahan

  • Pejabat Antarabangsa menyediakan sokongan kepada pelajar masuk dan pemohon dari seluruh dunia;
  • Dapatkan akses kepada literatur penyelidikan semasa tentang penjenamaan di perpustakaan di kampus dan gunakan e-perpustakaan yang meluas pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda memerlukannya;
  • Menjadi sebahagian daripada Rangkaian Sukan Universiti Hamburg, yang menawarkan pelbagai jenis sukan di seluruh bandar.

Hamburg ialah bandar kedua terbesar di Jerman dan terkenal dengan pemikiran terbukanya. Terletak di tebing sungai Elbe, ia adalah salah satu bandar paling indah di Eropah, serta pusat kebudayaan penting di mana kehidupan adalah segala-galanya tetapi membosankan. Metropolis sentiasa disenaraikan di antara bandar paling sesuai didiami di Jerman – datang dan lihat sendiri!

Lokasi

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Soalan