Keystone logo
Boston University School of Law

Boston University School of Law

Boston University School of Law

pengenalan

Kenapa BU Law?

Boston University School of Law ialah salah satu sekolah undang-undang terkemuka negara dengan sejarah kecemerlangan sejak 1872. Fakulti kami diiktiraf secara konsisten untuk pengajaran yang luar biasa, biasiswa unggul dan bimbingan transformatif. Dengan lebih daripada 25,000 alumni yang tinggal di semua 50 negeri dan lebih daripada 100 negara di seluruh dunia, graduan kami mempunyai akses kepada rangkaian global yang luas yang menyumbang kepada kejayaan profesional mereka. Kompleks BU Law, yang terdiri daripada Bangunan Sumner M. Redstone yang canggih dan menara 17 tingkat bersebelahan, terletak di tengah-tengah Boston yang menghadap ke Sungai Charles.

Akademik

Kerja kursus di BU Law sudah pasti menuntut. Tetapi ganjarannya adalah sama impaknya. Dengan ahli fakulti yang terkenal dan berjaya sebagai panduan, cabar diri anda dengan memilih daripada lebih 200 kursus dan seminar yang mungkin menyediakan anda untuk pelbagai bidang amalan—salah satu kurikulum sekolah undang-undang terdalam di negara ini. US News & World Report telah meletakkan beberapa program kami antara yang terbaik di negara ini, termasuk Undang-undang Kesihatan (#5) dan Harta Intelek (#11). Anda juga boleh terus mengasah kepakaran anda dalam salah satu daripada empat program LLM, 16 tawaran dwi ijazah atau beberapa program sijil. Atau dapatkan pendedahan antarabangsa dalam salah satu daripada 20 program pengajian di luar negara di 18 lokasi di seluruh dunia. Dalam erti kata lain, Undang-undang BU tidak menawarkan kekurangan peluang untuk anda berkembang—sebagai seorang peguam dan seseorang.

Kepelbagaian di Pusat Pengajian Undang-undang BU

Terbuka kepada semua orang sejak tahun 70-an. Tahun 1870-an.

Sejak kami ditubuhkan pada tahun 1872, Boston University School of Law telah menawarkan pendidikan undang-undang kepada semua pelajar yang berkelayakan tanpa mengira bangsa, jantina atau agama. Malah, kami adalah antara yang pertama melakukannya lama sebelum kebanyakan sekolah—sebab itu ramai pelajar kami telah menjadi "yang pertama" dalam bidang mereka.

Rangkaian sokongan

Komitmen BU Law kepada badan pelajar yang pelbagai bermula sebelum anda tiba di kampus dan menjangkau jauh selepas tamat pengajian.

 • Sebelum sekolah: Anda akan berhubung dengan seorang pelajar kelas atas semasa musim panas yang boleh menjawab sebarang soalan yang anda ada. Kemudian anda boleh memilih untuk menghadiri Orientasi Jadi Sendiri, satu siri acara alu-aluan selama dua hari untuk pelajar warna, mereka yang mengenal pasti sebagai LGBTQIA dan sekutu mereka sebelum orientasi umum.
 • Sebagai pelajar: Anda akan menemui sistem sokongan dan bimbingan yang dibangunkan dengan baik untuk membantu anda melalui masa anda di sekolah undang-undang. Hanya beberapa orang yang bertindak sebagai sumber untuk anda termasuk:
 • Fakulti: Sebagai tambahan kepada penasihat fakulti anda, yang akan membantu membimbing anda dalam keputusan akademik dan profesional, anda akan dipadankan dengan mentor fakulti dengan minat peribadi atau kerjaya yang sama. Anda juga mungkin berpeluang bertindak sebagai pembantu penyelidik untuk atau mengarang bersama kertas kerja dengan seorang profesor yang usaha akademiknya sejajar dengan anda.
 • Pentadbir: Dean Onwuachi-Willig mengadakan dewan bandar biasa, waktu pejabat dan perjumpaan tidak formal lain sebagai platform untuk suara anda. Dekan Bersekutu untuk Ekuiti, Keadilan & Penglibatan memudahkan pengambilan dan latihan fakulti sejajar dengan nilai institusi kami untuk pengalaman pendidikan yang saksama. Pejabat Hal Ehwal Pelajar yang sangat mudah diakses menawarkan banyak sumber, sama ada akademik dan peribadi, untuk menyokong pelajar undang-undang. Dan Pengarah yang dilantik BU Law untuk Kepelbagaian, Ekuiti & Penglibatan Pelajar, berdedikasi untuk memupuk komuniti yang mengalu-alukan individu yang pelbagai dan pelbagai kepercayaan, idea dan pendapat. Temui Pengarah Kepelbagaian, Ekuiti & Penglibatan.
 • Pelajar peringkat atasan: Undang-undang BU terkenal dengan komunitinya yang sangat mesra, dan pelajar peringkat atasan adalah penggerak di sebalik reputasi ini. Sama ada penasihat pelajar rasmi anda atau pelajar yang lebih tua yang, tanpa digesa, menghantar e-mel kepada anda apabila anda terlepas kelas, 2 dan 3L menjaga anda, yang tidak boleh dikatakan oleh banyak sekolah undang-undang.
 • Organisasi pelajar: Undang-undang BU mempunyai lebih daripada 30 organisasi pelajar—termasuk dua belas kumpulan pertalian—memfokuskan pada isu peribadi, kepentingan profesional atau khas dan usaha sosial. Kumpulan ini sering mengadakan acara rangkaian dengan profesional dalam komuniti dan alumni, yang membawa kami ke…
 • Alumni: Rangkaian BU Law yang terdiri daripada hampir 25,000 alumni yang berlatih dalam pelbagai bidang di seluruh dunia adalah sumber kerjaya terbaik. Anda akan digandingkan dengan mentor alumni sebagai 1L untuk segera mendapat manfaat daripada bimbingan dan nasihat kerjaya seseorang yang berlatih dalam bidang, sektor atau lokasi geografi yang anda minati.
 • Semasa mencari pekerjaan: Pejabat Pembangunan Kerjaya & Perkhidmatan Awam (CDO) akan bekerjasama rapat dengan anda untuk mengenal pasti laluan kerjaya anda dan langkah-langkah yang perlu anda ambil untuk menyediakannya. Penasihat kerjaya anda, seorang peguam yang dahulunya berlatih dalam bidang undang-undang yang anda minati, akan memperkenalkan anda kepada program perekrutan kami yang mantap, rangkaian alumni kami yang luas, dan banyak sumber kerjaya lain yang tersedia untuk anda sebagai pelajar Undang-undang BU.
 • Sebagai tawas: Sokongan tidak berhenti pada tamat pengajian. Anda bukan sahaja akan mempunyai rangkaian profesional alumni BU Law yang hebat, tetapi CDO juga terus menyokong graduan dalam pencarian kerjaya mereka, dan program seperti Program Bantuan Pembayaran Balik Pinjaman menawarkan pengampunan pinjaman untuk alumni yang berlatih di sektor awam.

Lokasi

 • Boston

  765 Commonwealth Avenue, 02215, Boston

Program

Soalan