Keystone logo
BIMM Institute

BIMM Institute

BIMM Institute

Ciri-ciri Kampus

Kami komited untuk melabur dalam persekitaran pengajaran dan pembelajaran yang terbaik untuk pelajar kami, semuanya dilengkapi dengan peralatan standard industri terkini.

Kembangkan bakat dan kemahiran anda menggunakan peralatan, perisian dan persekitaran yang sama yang digunakan oleh profesional industri yang berjaya setiap hari.

Untuk mencapai matlamat anda dalam industri kreatif – dan menjadi yang terbaik sepenuhnya – anda perlu mempunyai peralatan dan kemudahan terbaik di sekeliling anda. Itulah sebabnya kami telah menyediakan kolej kami dengan kemudahan standard industri yang menyaingi studio dan pusat pendidikan terbaik dunia.

Dari kelas pertama anda bersama kami, pensyarah kami akan menyokong anda semasa anda memahami perkakasan dan perisian kami. Tidak kira pengetahuan terdahulu anda, mereka akan sentiasa bersedia untuk membantu anda meningkatkan kemahiran, memperhalusi kepakaran anda dan mencapai matlamat anda.

Kemudahan kami bukan sahaja tersedia untuk pelajar semasa waktu mengajar, tetapi juga tersedia untuk ditempah di luar waktu pengajaran, termasuk pada hari Sabtu. Anda tidak akan kekurangan ruang untuk berlatih, peralatan untuk menghidupkan ciptaan anda atau tempat untuk mengadakan mesyuarat projek kritikal itu.

    Lokasi

    • Berlin

      Bouchéstraße,12, 12435, Berlin

      Soalan