Keystone logo
Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

pengenalan

Mengenai Universiti

Bar-Ilan University , salah satu universiti terbesar di Israel, menawarkan pelajar pelbagai peluang akademik dan sosial yang unik yang tidak dijumpai di mana-mana institusi pendidikan Israel yang lain.

Sejak penubuhannya pada tahun 1955, lebih dari 130,000 pelajar telah mendapat manfaat daripada kemudahan akademik dan penyelidikan Bar-Ilan yang teladan dan dedikasinya untuk mengintegrasikan budaya dan tradisi Yahudi ke dalam semua program pengajian. Dengan memperoleh penyelidik dan profesor terkemuka Israel dan memberi peluang kepada pelajar untuk meneroka akar Yahudi mereka, Bar-Ilan University memberikan para pelajar sumber dan kepakaran untuk berjaya di tempat kerja dan memaksimumkan sumbangan mereka kepada masyarakat sebagai warganegara yang berpendidikan dan bermasyarakat.

Pelajar yang datang dari seluruh dunia berpaling kepada Bar-Ilan setiap tahun untuk belajar dalam program ijazah utama kami. Di bawah pengawasan dan bimbingan profesor yang memenangi anugerah ini, mereka diajar kemahiran pemikiran kritis dan analisis yang perlu untuk meneroka bidang minat dan pertumbuhan akademik mereka. Bar-Ilan University menawarkan pelbagai program sarjana, siswazah, dan doktoral yang diiktiraf di peringkat global, termasuk beberapa darjah antarabangsa yang diajar dalam bahasa Inggeris.

Lokasi

  • Ramat Gan

    Ramat Gan, Israel

Soalan