Keystone logo
The American University of Rome

The American University of Rome

The American University of Rome

pengenalan

American University of Rome (AUR) adalah salah satu daripada universiti Amerika yang paling tua di Itali. Pelajar memperoleh Ijazah Sarjana Muda Amerika Syarikat yang diiktiraf setelah selesai program akademik (biasanya empat tahun dalam tempoh.) Ijazah Sarjana Muda AS diiktiraf secara universal sebagai satu standard kejayaan pendidikan tinggi.


AUR menggunakan Rom sebagai bilik darjah dan Itali dan Eropah sebagai sumber yang tidak ternilai. American University of Rome menyediakan pelajar untuk hidup dan bekerja di seluruh budaya melalui jurusan akademik interdisiplin praktikal, peluang untuk belajar melalui perjalanan dan latihan, dan fakulti dan staf pelbagai budaya. Pelajar memilih daripada lapan program sarjana muda:

Arahan adalah dalam bahasa Inggeris . Pelajar yang kemahiran bahasa Inggeris memerlukan pembangunan boleh memohon Kursus Bahasa Inggeris Intensif Akademik untuk mendapat manfaat daripada kurikulum akademik penuh di The American University of Rome . Melalui program ini pelajar akan membangunkan kemahiran berbahasa, mendengar, membaca dan menulis dalam Bahasa Inggeris sambil menghadiri kursus Pendidikan Umum yang berpusat di AUR.

Masuk adalah kompetitif. AUR menarik pelajar dari lebih dari 40 buah negara dan menawarkan pelajarnya belajar ke destinasi luar negara seperti: China, Ecuador, England, Greece, Sepanyol dan universiti terbaik di Amerika Syarikat. Permohonan diterima secara bergulir dan pelajar dipilih tanpa mengambil kira umur, bangsa, jantina, kepercayaan, asal atau etnik atau keturunan.

Kedudukan lanjutan boleh diberikan untuk kredit akademik yang diperolehi di institusi di luar sistem universiti di Amerika Syarikat. Calon yang memiliki kelayakan seperti Maturità Itali, Baccalaureate Antarabangsa, peringkat British GCSE A dan program lain yang setara akan dinilai dan kredit maju diberikan berdasarkan penilaian.

Dalam kebanyakan kes, tahun pertama kolej (bersamaan dengan 30 kredit semester) boleh diberikan. Sekiranya pejabat kemasyarakatan AUR menentukan bahawa pelajar sebaliknya berkelayakan secara akademik sepenuhnya tetapi kemahiran berbahasa Inggeris mungkin menghalang pada permulaan pengalaman akademik yang berjaya, semester akademik atau tahun akademik yang diperibadikan di AUR mungkin diperlukan.

American University of Rome komited untuk membantu keperluan kewangan pelajar dengan menawarkan pelbagai biasiswa akademik dan kedudukan penolong kerja pelajar kepada pelajar yang berkelayakan.

Selepas selesai ijazah, kebanyakan graduan AUR sama ada pergi melanjutkan pendidikan mereka atau memilih untuk segera memasuki tempat kerja. Daripada pelajar-pelajar yang memilih untuk memasuki tempat kerja selepas tamat pengajian, 86% bekerja dalam tempoh kurang dari setahun (sehingga data September 2010 secara rasmi dan dilaporkan kepada Majlis Akreditasi untuk Kolej dan Sekolah Bebas (ACICS).

AUR diiktiraf dan / atau diiktiraf oleh: Suruhanjaya Negeri di peringkat tinggi (USA), Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat, Jabatan Pendidikan Negeri Delaware, Tribunal Rom dan Kementerian Pendidikan Itali.

Lokasi

  • Rome

    The American University of Rome Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome , , Rome

    Soalan