Keystone logo
Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1990, Auckland Institute of Studies (AIS) merupakan salah satu institusi pemberian ijazah swasta terbesar di New Zealand.

Kami menyediakan pelbagai kelulusan yang diluluskan NZQA, termasuk sijil, diploma, ijazah sarjana muda, diploma siswazah, dan diploma pascasiswazah dan program ijazah untuk pelajar domestik dan antarabangsa. AIS menawarkan pelbagai kursus dalam perniagaan, pengurusan pelancongan, pengurusan perhotelan, teknologi maklumat dan pentadbiran perniagaan. Program MBA kami yang pesat adalah salah satu yang terbesar di New Zealand, dan Pusat Bahasa Inggeris kami menawarkan kelayakan dalam EFL, EAP, IELTS Preparation dan Business English.

Kami terletak di Mount Albert di Central Auckland dan beroperasi dari dua kampus yang menarik. Kampus St Helens kami terletak di persekitaran seperti taman bersebelahan dengan Padang Golf Chamberlain Park dan pernah menjadi Hospital Bersalin St Helens Auckland. Kampus Asquith kami terletak lima minit berjalan kaki, berhampiran dengan pusat membeli-belah St Lukes dan dengan rangkaian pengangkutan yang sangat baik ke bandaraya dan pinggir bandar dan barat.

Sistem tiga semester AIS yang fleksibel dan pengiktirafan silang kredit membolehkan pelajar mempercepatkan pengajian mereka dan mendapatkan permulaan pada kerjaya mereka. Kami memberi bantuan kepada pelajar mengenai masalah pekerjaan semasa dan selepas pengajian mereka - ini termasuk bantuan dengan penyediaan CV dan kemahiran temuduga, penempatan pekerjaan dan latihan. Pejabat Visa Dalam Talian kami membenarkan pelajar antarabangsa memproses visa di kampus.

Kami memastikan bahawa baki persekitaran yang mesra dan memupuk dan menyokong program akademik kami yang ketat dan menuntut. Pelajar-pelajar di AIS pengalaman pakar pendidikan peribadi di kelas kecil - fakulti pengajaran yang berpengalaman dan mendekati nilai hubungan peribadi dengan pelajar.

Kami memberi pelajar kami, sama ada dari New Zealand atau luar negara, semua yang mereka perlukan untuk merasa selesa dan yakin semasa belajar dengan kami. Kami memastikan bahawa mereka dilengkapi dengan baik untuk berjaya apabila mereka menyelesaikan kelayakan mereka.

Lokasi

  • Auckland

    PO Box 2995, 1140, Auckland

Soalan