Keystone logo
University of Auckland Business School

University of Auckland Business School

University of Auckland Business School

pengenalan

Universiti Auckland

Universiti Auckland ialah universiti yang komprehensif dengan 40,000 pelajar, menawarkan program sarjana muda, pascasiswazah dan kedoktoran merentasi pelbagai disiplin.

Universiti Auckland terletak di bandar terbesar di New Zealand dan ibu kota komersial. Ia adalah bandar yang selamat, berbilang budaya dan bertenaga dengan 1.5 juta penduduk, menawarkan kualiti hidup yang sangat baik. Auckland disenaraikan sebagai bandar ketiga terbaik dalam Tinjauan Kualiti Hidup 2017 Mercer.

Sekolah Perniagaan

University of Auckland Business School ialah salah satu sekolah perniagaan yang diterajui penyelidikan terkemuka di Asia Pasifik, yang terkenal dengan kecemerlangan dan inovasi dalam penyelidikan, pembelajaran dan perkongsian dengan perusahaan. Kakitangan akademik komited untuk menyampaikan pengajaran dan penyelidikan berkualiti tinggi mengenai topik yang berfokus ke hadapan dan relevan.

Faedah lain untuk pelajar:

  • Kelas perniagaan berlangsung di Bangunan Owen G Glenn, kemudahan terkini yang mengandungi teater kuliah, bilik kes, makmal komputer dan bilik belajar.
  • Kami menawarkan banyak peluang menarik dan mencabar untuk pembangunan peribadi melalui pelbagai aktiviti kokurikulum termasuk pertandingan kes perniagaan.
  • Business School terletak dalam jarak berjalan kaki dari pusat bandar.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

  • Auckland

    The University of Auckland Business School Owen G Glenn Building 12 Grafton Road, , Auckland

Soalan