Keystone logo
Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

pengenalan

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College ( ASU MLFTC ) mencipta pengetahuan, menggerakkan orang, dan mengambil tindakan untuk meningkatkan pendidikan.

Fakulti Maktab Perguruan Mary Lou Fulton membuat pengetahuan dengan menarik dari pelbagai disiplin akademik untuk mendapatkan pandangan mengenai soalan penting mengenai proses pembelajaran, amalan pengajaran, dan kesan dasar pendidikan.

Mary Lou Fulton Teachers College menggerakkan orang melalui program sarjana, sarjana, dan kedoktoran, melalui program pembangunan profesional bukan ijazah, dan keterlibatan masyarakat pelbagai hala yang disematkan secara sosial.

Mary Lou Fulton Teachers College mengambil tindakan dengan menyatukan orang dan idea untuk meningkatkan keupayaan pendidik individu dan meningkatkan prestasi sistem pendidikan.

Inovasi Berprinsip adalah nilai teras yang memberi inspirasi kepada semua aktiviti di Mary Lou Fulton Teachers College: program akademik kami; inisiatif strategik kami; bagaimana kita mengajar dan belajar, dan bagaimana kita terlibat antara satu sama lain dan dengan komuniti yang kita layani.

Di Mary Lou Fulton Teachers College, kami ingin mendorong perbualan dan tindakan mengenai pendidikan di luar normal. Dalam blog ini, saya dan orang lain yang berafiliasi dengan MLFTC berkongsi sebahagian daripada apa yang kita lakukan dan mengapa kita melakukannya. Kami memikirkan apa yang telah kami pelajari dan apa yang terus mencabar kami.

Lokasi

Lokasi
 • Tempe

  South Forest Mall,1050, 85281, Tempe

  • North Mountain Village

   North Mountain Village, Amerika Syarikat

   • Mesa

    Mesa, Amerika Syarikat

    Soalan