Keystone logo
Arcada

Arcada

Arcada

pengenalan

Selamat datang ke Arcada - rumah bagi yang ingin tahu dan bercita-cita tinggi!

Kenapa Arcada ? Tidak kira sama ada ini adalah langkah pertama dalam kerjaya anda atau jika anda sudah menceburkan diri dalam kehidupan bekerja, di Arcada anda akan membangunkan kemahiran untuk menghadapi cabaran masa depan.

181472_Arcada_photos_2022__004.jpg

Arcada ialah universiti sains gunaan (UAS) berbilang profesional di Helsinki, Finland. Kami menawarkan pendidikan tinggi berorientasikan amalan berkualiti tinggi di peringkat sarjana muda dan sarjana. Semua program sarjana muda termasuk tempoh latihan praktikal, memberikan anda permulaan kepada kerjaya masa depan anda. Alumni kami dicari di pasaran kerja, bukti kualiti pendidikan yang kami tawarkan.

Di kampus antarabangsa kami, 2700 pelajar dan 170 pekerja berkumpul merentasi disiplin untuk mendidik pakar masa depan, dan untuk mencipta penyelesaian pintar dan mampan. Kami menawarkan program dalam bahasa Inggeris dalam Pengurusan Perniagaan dan Analitis, Budaya dan Media, Penjagaan Kesihatan, serta Teknologi Tenaga dan Bahan.

181473_Arcada_photos_2022__096.jpg

Kampus kami di Arabianranta menawarkan penginapan moden dengan harga sewa yang kompetitif di persekitaran yang indah dengan laut di sekitarnya. Pangsapuri pelajar, keseluruhan 610, terletak berhampiran dengan semua yang anda perlukan: bangunan utama UAS, pusat membeli-belah serta perhentian trem dan bas. Anda akan sampai ke pusat bandar Helsinki dalam 15 minit dengan pengangkutan awam.

Jika anda ingin menimba ilmu seumur hidup, berkembang sebagai seorang insan dan temui apa yang membuatkan jantung anda berdegup, maka inilah UAS untuk anda!

Sertailah kami di Arcada ! Inilah masanya anda bersinar.

Lokasi

  • Helsinki

    Jan-Magnus Janssonin aukio 1, , Helsinki

Soalan