Keystone logo
American Film Institute

American Film Institute

American Film Institute

pengenalan

Yang Institut Filem Amerika adalah janji Amerika untuk mengekalkan warisan video gambar, untuk menghormati artis dan kerja mereka dan mendidik generasi akan datang tukang cerita. Sebagai sebuah organisasi seni pendidikan bukan keuntungan, AFI menyediakan kepimpinan dalam filem dan televisyen dan didedikasikan kepada inisiatif yang melibatkan masa lalu, masa kini dan masa depan seni imej bergerak. The AFI Arkib dan juga Katalog AFI daripada Filem Cereka memelihara warisan warisan filem Amerika untuk generasi akan datangYang terdiri daripada rakaman jarang berlaku dari seluruh sejarah imej bergerak dan menyusun rekod berwibawa 100 tahun pertama filem Amerika.

AFI penghormatan filem dan televisyen artis dan kerja mereka dengan menganjurkan pelbagai program tahunan dan acara-acara khas, termasuk Anugerah Pencapaian AFI Life DAN ANUGERAH AFI. Anugerah Pencapaian AFI Life kekal penghormatan tertinggi untuk kerjaya dalam filem dan menunjukkan kuasa yang besar dan seni filem. AFI ANUGERAH, Institut ke-21 filem abad dan televisyen almanak, meraikan filem paling cemerlang dan program televisyen tahun ini dan pasukan kreatif di belakang mereka dalam suasana yang tidak kompetitif. AFI memuji pembuat filem dan peminat filem sama dengan pameran filem sepanjang tahun; AFI DOCS, Membentangkan lima hari dokumentari antarabangsa dan satu-satunya perayaan di Amerika Syarikat khusus untuk tayangan dan acara-acara yang menghubungkan penonton, pembuat filem dan pemimpin dasar di Washington, DC; yang Teater Perak AFI dan Pusat Kebudayaan menawarkan program sepanjang tahun di kawasan Washington, DC; AFI FEST disampaikan oleh Audi, pameran Institut untuk yang terbaik filem festival tahun ini dan peluang kepada pembikin filem tuan dan artis baru muncul untuk datang bersama-sama dengan penonton di tengah-tengah Hollywood. AFI FEST adalah satu-satunya perayaan kedudukannya yang bebas kepada orang ramai. AFI'S ketara 100 TAHUN ... 100 senarai MOVIES memperkenalkan semula filem klasik Amerika kepada berjuta-juta pencinta filem di seluruh dunia.

AFI mendidik generasi akan datang tukang cerita di AFI Conservatory, Yang telah secara konsisten sebagai salah satu sekolah filem yang terbaik di dunia. alumni The Conservatory ini kerjasama, hands-on persekitaran pengeluaran dengan penekanan kepada bercerita boasts terkenal termasuk Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick dan banyak, banyak lagi. AFI Conservatory menawarkan Master dua tahun Muda Seni Halus dalam enam disiplin: Sinematografi, Mengarahkan, Editing, Melahirkan, Design Pengeluaran dan Screenwriting.

Lembaga berprestij Pemegang Amanah yang dipengerusikan oleh Sir Howard Stringer, dan Lembaga Pengarah yang dipengerusikan oleh Bob Daly, bersama-sama dengan Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Bob Gazzale, terdiri daripada tokoh-tokoh utama dari hiburan, perniagaan dan komuniti akademik yang membimbing AFI. Sebagai sebuah organisasi pendidikan bukan keuntungan, bergantung kepada sokongan kewangan yang murah hati daripada bergerak peminat seni imej seperti anda untuk menyediakan dana untuk program dan inisiatifnya. menjadi AFI ahli hari ini dan memainkan peranan anda dalam memelihara serta membuat sejarah filem Amerika.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Los Angeles

    American Film Institute 2021 North Western Avenue, CA 90027-1657, Los Angeles

Soalan