Keystone logo
American English Institute

American English Institute

American English Institute

pengenalan

Bahasa Inggeris Amerika Institut adalah Rapi pusat bahasa Inggeris dan Test Preparation yang membantu pelajar antarabangsa meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka dan mendapatkan skor ujian mereka perlu memasukkan kolej Amerika Syarikat atau universiti. Kami juga membantu profesional untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka dan memperoleh kemahiran baru untuk maju dalam kerjaya mereka. Program kami membantu pelajar meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka dengan cepat supaya mereka boleh mencapai matlamat dan impian mereka.

Kenapa Pelajar Pilih American English Institute

Pelajar memilih Bahasa Inggeris Amerika Institute kerana kami menawarkan, kelas dinamik kecil dengan tenaga pengajar dan kakitangan. pengajar ESL disahkan menjadikan pembelajaran mudah, dan pelajar mendapat keyakinan dalam semua kemahiran bahasa Inggeris dengan cepat.

Lokasi kami

AEI terletak di indah Southern California di bandar Riverside, yang terletak hanya 90 kilometer dari Los Angeles. Belajar di Riverside bermakna pelajar mempunyai akses mudah ke pantai Southern California dan destinasi pelancongan terbaik termasuk Disneyland, Universal Studios dan LA Lakers dan Clippers permainan bola keranjang. Riverside menawarkan pelajar persekitaran pembelajaran yang selamat dengan banyak membeli-belah, restoran-restoran, dan aktiviti luar untuk diterokai selepas kelas.

Nilai Bahasa Inggeris Amerika Institut

Mewujudkan kurikulum berkualiti tinggi Menyediakan arahan unggul kepada pelajar-pelajar Menawarkan perkhidmatan sokongan yang luar biasa termasuk peluang untuk pembelajaran perkhidmatan dan aktiviti kurikulum serta penempatan homestay Mewujudkan suasana pembelajaran yang ketat dan melibatkan diri dalam suasana yang selamat dan menyeronokkan Menghormati semua orang, jujur, dan ketawa kerap Menawarkan salah satu satu penyediaan ujian dalam TOEFL, IELTS, GRE, GMAT khusus untuk pelajar antarabangsa

Lokasi

Lokasi
 • Riverside

  5225 Canyon Crest Drive Building 400, Suite 451 (2nd Floor) Riverside, CA 92507, , Riverside

  Program

   Institusi juga menawarkan:

   Soalan