Keystone logo
Alverno College JoAnn McGrath School of Nursing and Health Professions

Alverno College JoAnn McGrath School of Nursing and Health Professions

Alverno College JoAnn McGrath School of Nursing and Health Professions

pengenalan

JoAnn McGrath School of Nursing and Health Profession (SON) menghendaki pelajar melengkapkan Projek Inkuiri Berasaskan Praktik (PBIP) dalam persekitaran pendidikan dan / atau klinikal dalam memenuhi sebahagian syarat untuk lulus dari Master of Science in Nursing (MSN) program. Halaman Bermula untuk penyelidik pelajar menerangkan keperluan penting untuk melengkapkan borang yang sesuai sekiranya PBIP telah ditentukan untuk mempunyai komponen penyelidikan.

Pelajar siswazah SON bekerja di bawah pengawasan mentor capstone fakulti mereka dalam menyusun cadangan mereka, yang secara amnya akan melibatkan aktiviti yang tidak mungkin menjadi penyelidikan. Semasa pembangunan, mentor fakulti fakulti akan menilai cadangan komponen penyelidikan dengan menggunakan Senarai Semak Peninjauan Penyelidikan SON-RRC (Senarai Semak Pemeriksaan SON).

Sekiranya cadangan ditentukan untuk mempunyai komponen penyelidikan, pelajar siswazah akan melengkapkan borang yang sesuai di halaman Bermula untuk penyelidik pelajar. Kedua-dua cadangan PBIP dan borang LHDN pelajar yang lengkap akan disemak secara bebas oleh Pengerusi SON-RRC.

Lokasi

 • Milwaukee

  South 43rd Street,3400, 53234, Milwaukee

  Program

   Institusi juga menawarkan:

   Soalan