Keystone logo
Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

pengenalan

Maklumat ringkas mengenai organisasi pendidikan :

Pedagogical University menyediakan sistem pendidikan kota dan kelebihan pakar dengan profil yang berbeza , dengan melatih guru, pendidik, psikologi, ahli terapi pertuturan , guru pendidikan tambahan . Di samping itu, AltGPU berkumpul pembangunan potensi rantau ini, membentuk pinggir guru di sekolah yang direka untuk menggalakkan asas budaya dan pendidikan masyarakat, untuk melatih dan mendidik bakal jurutera, doktor, pekerja budaya.

Kini lebih daripada enam ribu pelajar belajar di AltSPU . Latihan profesional di universiti itu dijalankan mengikut program-program pendidikan program ijazah sarjana muda. AltGPU secara berkala membuka kepakaran baru yang memenuhi kehendak zaman dan masyarakat: "Organisasi kerja dengan belia", " Budaya Fizikal " (pelatih), " bahasa dan sastera Rusia dalam pekerjaan dengan kanak - kanak kurang upaya" dan lain - lain. The Pedagogical University adalah salah satu daripada beberapa universiti di rantau ini, di mana bilangan tempat bajet bukan sahaja kekal pada tahap yang stabil, tetapi juga meningkat, yang, sememangnya, menarik pemohon.

Bersama dengan bidang pengajaran dilaksanakan program kemanusiaan , siklus sosial , dalam bidang ekonomi dan pengurusan, seni dan budaya, perkhidmatan, sains komputer dan kejuruteraan komputer .

Dalam AltGPU terdapat dua dewan disertasi : dewan disertasi mengenai khusus « Pedagogi umum , sejarah pedagogi dan pendidikan ( ilmu pedagogi )", "Teori dan Kaedah Pendidikan Profesional ( ilmu pedagogi )" dan papan " bahasa Jermanik ", yang merupakan satu - satunya jenisnya di wilayah ini Daerah persekutuan Siberia dan Timur Jauh .

Lokasi

  • Barnaul

    Ulitsa Molodezhnaya,55, 656031, Barnaul

    Soalan