Keystone logo
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

pengenalan

Sekolah Graduan Harold Lloyd Murphy

Keputusan anda untuk meneruskan pendidikan anda adalah bukti keinginan anda untuk memberi impak langsung kepada dunia ini. Dan sama ada anda mahu mengajar para pemimpin esok, bekerja untuk mengubati penyakit atau menjadi ejen yang benar untuk perubahan dasar, ASU komited untuk memberi anda fakulti, sumber dan pendidikan bertaraf dunia yang anda perlukan untuk berjaya.

Sekarang adalah masa untuk mencari masa depan anda dalam penyelidikan, pemulihan, kaunseling, pendidikan atau politik dengan lepasan lanjutan atau kedoktoran dari Sekolah Siswazah di Alabama State University.

Visi Pendidikan Siswazah

Visi untuk pendidikan siswazah adalah seperti berikut: Menggalakkan Persekitaran Sinergistik untuk Menyokong Pendidikan Siswazah Transformasi dan Kelas Dunia di Alabama State University.

Misi Sekolah Siswazah Harold Lloyd Murphy

Misi asas The Murphy Graduate School adalah untuk: (1) memberikan kepemimpinan untuk Doktorat Universiti, pakar pendidikan, tuan sarjana dan sijil, program sarjana pascasarjana; (2) menjadi pendukung kampus untuk kemajuan pendidikan siswazah; Dan (3) menyediakan pengawasan untuk standard kecemerlangan, keadilan dan kesaksamaan dalam semua program siswazah.

Alabama State University adalah universiti hitam yang berorientasi, memupuk, komprehensif dan pelbagai universiti yang komited untuk mencapai kecemerlangan dalam pengajaran, penyelidikan dan perkhidmatan awam. Universiti ini memenuhi misinya dengan memupuk pemikiran kritis, kreativiti seni, kecekapan profesional dan kewarganegaraan yang bertanggungjawab di kalangan pelajarnya; Dengan menambah ilmu pengetahuan untuk meningkatkan kualiti hidup melalui penyelidikan dan penemuan; Dan dengan membantu memajukan negeri dan negara melalui perkhidmatan awam yang bijak. Menawarkan sarjana muda melalui ijazah kedoktoran, Universiti mengekalkan fakulti ilmiah dan kreatif, kemudahan terkini, dan suasana hidup di mana semua anggota komuniti kampus boleh bekerja dan belajar di persekitaran yang menyenangkan dan bermanfaat. Selaras dengan jaminan bahawa kaum, jantina dan status ekonomi menghalang kecerdasan, kreativiti atau pencapaian, ASU menawarkan jambatan untuk kejayaan bagi mereka yang berkomitmen untuk meneruskan pembangunan, tumpuan, ketekunan dan ganjaran.

Lokasi

Lokasi
  • Montgomery

    915 S Jackson St Montgomery, AL 36104 USA, 36104, Montgomery

    Soalan