Keystone logo
ADEN University

ADEN University

ADEN University

pengenalan

ADEN University ialah sebuah institusi pengajian tinggi yang diasaskan di Miami, Florida, Amerika Syarikat.

Dicipta dalam persekitaran antarabangsa untuk memanfaatkan sepenuhnya rangkaian pengalaman pasaran globalnya, Universiti menawarkan pelajar akses kepada profesional yang beroperasi dalam dunia perniagaan dan pentadbiran, yang berkongsi pengetahuan dan kepintaran mereka secara kolaboratif dengan pelajar mereka dalam semua program yang ditawarkan di ADEN.

Universiti memberi tumpuan kepada mewujudkan budaya untuk pelajar kami yang kondusif kepada pembangunan akademik dan profesional untuk meningkatkan keupayaan mereka mencapai matlamat profesional dan objektif kerjaya dengan penekanan yang mendalam pada pasaran AS / global. Semua program akademik ditawarkan 100% Dalam Talian dan dihantar sama ada dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol.

Misi

ADEN University menyediakan program ijazah dan pendidikan eksekutif dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol, melalui pendidikan jarak jauh, untuk memperkasakan profesional dengan pengetahuan dan alatan yang berkaitan untuk menghadapi cabaran perniagaan global. Internet dan alat komunikasi teknologi lain adalah bahagian penting model pendidikan kami yang membuka akses kepada komuniti global pelajar, guru dan alumni.

Visi

ADEN University akan diiktiraf sebagai penanda aras untuk membangunkan bakat manusia yang relevan dalam rangkaian global yang mampu merapatkan perniagaan dari AS ke Amerika Latin dan seterusnya.

Kemasukan

Lokasi

Lokasi
  • Miami

    Douglas Road,2850, 33134, Miami

    Soalan