Keystone logo
Turki

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Turki 2023

Bilangan institusi: 74
  • Başakşehir, Turki

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rotterdam, Belanda
  • Bilbao, Sepanyol
  • + 5 lebih

  Universiti Eropah Bandar Pasca Industri (UNIC) telah ditubuhkan pada 2020 dengan tujuan menawarkan pendidikan inklusif untuk pelajar generasi baharu. Perikatan 10 universiti Eropah yang berpangkalan di bandar pasca industri dan dibiayai oleh Suruhanjaya Eropah, bekerjasama dengan institusi bandar untuk memastikan bahawa isu-isu bandar dimasukkan ke dalam pengajaran dan penyelidikan dengan cara yang boleh diakses dan inklusif untuk semua pelajar. Perikatan itu melancarkan ijazah sarjana bersama pertamanya pada tahun 2023 dan sedang mencari pelajar yang akan memajukan transformasi pasca industri bandar mereka dan menjadi graduan berkemahiran tinggi dalam disiplin saintifik baharu yang bertindak balas terhadap keperluan perubahan ekonomi di Eropah dan sekitar. dunia.

  • Istanbul, Turki

  BMI, dalam program pendidikannya, menyelaraskan pengetahuan akademik/teori dengan pengalaman praktikal dari dunia perniagaan dan perspektif berwawasan daripada eksekutif dan pemimpin yang berjaya. Dengan cara ini, ia membolehkan peserta meluaskan perspektif mereka, menyemak pendekatan perniagaan mereka dan meningkatkan pandangan pengurusan mereka.

  • Istanbul, Turki

  Di Altinbas University , kami menyediakan pelajar dari seluruh dunia dengan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan untuk mereka berkembang dalam masyarakat global, dengan memupuk budaya kecemerlangan. Dari mana sahaja anda berasal, apa sahaja yang anda merancang untuk belajar, capaian global kami, kecemerlangan akademik dan sokongan berdedikasi boleh membantu anda dalam perjalanan menuju kejayaan profesional dan peribadi. Sebagai Altinbas University , kami menunjukkan contoh sebagai pusat kecemerlangan dengan membuat perubahan dalam pendidikan dengan kakitangan akademik berkualiti tinggi dan kemudahan terkini. Ketahui lebih lanjut tentang sebab Altinbas ialah pilihan terbaik untuk anda.

  • Istanbul, Turki

  Vatel mempunyai 50 sekolah pengurusan hospitaliti yang terletak di Eropah, Amerika, Asia, dan Afrika. Mereka mempunyai misi yang sama: mempersiapkan generasi muda untuk membangun niaga hadapan profesional mereka dalam industri pengurusan perhotelan dan pelancongan antarabangsa.

  • Istanbul, Turki

  Dengan pendidikan yang diberikan dan perbezaan yang diciptanya, Istanbul Medipol University mengamalkan prinsip untuk menjana individu yang telah memperoleh kelayakan tinggi tetap, yang mempunyai tumpuan kepada penghasilan sains dan teknologi, dan yang boleh bertindak balas terhadap permintaan masyarakat yang sentiasa berubah. dan ia menjadikan tanggungjawab untuk menyumbang kepada pengetahuan saintifik serta kesejahteraan masyarakat.

  • Istanbul, Turki

  "Menuju Masa Depan yang Cerah" sebagai slogan Istanbul Aydin University , tidak menghairankan apabila menemui lulusan kami di karier mereka. Istanbul Aydin University adalah bandar dan universiti kampus dengan kampus yang terletak di pusat Istanbul dan dengan staf akademiknya yang berpengalaman terkenal dengan karya ilmiah mereka di negara kita dan dunia. "Universiti Yayasan Paling Disukai Sejak Penubuhannya" Istanbul Aydin University , dengan kampus di Bahcelievler dan Florya, memenuhi harapan para pelajar dan dengan pusat tekno canggih, pusat penyelidikan terkenal di dunia, dan unit akademik dan idealnya untuk menjadi "Universiti Global", menawarkan peluang baru setiap hari dan terus berkembang dalam perjalanannya "Menuju Masa Depan yang Cerah."

  • Ankara, Turki

  Sekolah Siswazah Kejuruteraan dan Sains mentadbir program siswazah untuk Fakulti Kejuruteraan dan Sains di Universiti Bilkent. Sekolah lepasan kami, sebuah institusi pendidikan dan penyelidikan terkemuka telah membangun dan memupuk pemimpin sejak tahun 1986. Sekolah Siswazah terdiri daripada ahli akademik yang bermotivasi dan dinamik. Sekolah menyediakan up to date program pendidikan yang melengkapkan pelajar dengan kebolehan yang berharga dan mempromosikan kajian lanjut dalam bidang transdisipliner. Pelajar terdedah kepada projek kehidupan sebenar dan teknik pemecahan masalah konseptual, serta menerima latihan tradisional di bilik darjah. Program dirancang untuk membantu pelajar memahami keadaan dunia nyata, meningkatkan pengumpulan budaya mereka dan menyumbang kepada interaksi antara teknologi, sains, dan masyarakat.

  • Ankara, Turki

  TED University ( TEDU ) adalah universiti yang muda dan dinamik, yang terletak di tengah-tengah Ankara. Ia ditubuhkan pada tahun 2012 oleh Persatuan Pendidikan Turki (TED), yang telah mempelopori pengembangan pendidikan di Turki sejak tahun 1928.

  • Manchester, United Kingdom
  • Budapest, Hungary
  • + 62 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Turki

  Universiti Yüzüncü Yıl ditubuhkan dengan Undang-Undang Keputusan bernombor 41 pada 20 Julai 1982. Namun, usaha untuk menubuhkan universiti di wilayah timur Turki bermula sejak dulu. Idea untuk menubuhkan universiti di Van sangat lama dan wujud sebelum Republik. Ia difahami dari perintah Sultan Il Uthmaniyyah.

  • Adnan Menderes Bulvarı, Turki

  Visi kami adalah untuk menjadi universiti kesihatan terkemuka yang diambil sebagai institusi contoh dalam perkhidmatan pendidikan dan penjagaan kesihatan, memimpin dan mengarahkan sains dan menjadikan budaya asas hidup.

  • 22 C, Turki

  Misi kami adalah untuk menjalankan penyelidikan dan aktiviti akademik melalui prinsip menentukan masa depan dengan menilai warisan saintifik, budaya dan meramalkan fakta-fakta kontemporari. Ini juga untuk meningkatkan individu yang sedar menggunakan pengetahuan dan kebolehan mereka untuk kepentingan Edirne, Balkan, negara dan kemanusiaan, dan yang mempunyai rasa percaya diri dan tanggungjawab yang tinggi.

  • İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turki

  Misi kami adalah menjadi universiti yang terkenal dengan identiti saintifiknya di arena nasional dan antarabangsa; berintegrasi di dalam bandar; menghasilkan penyelesaian serantau; menyumbang kepada kehidupan sosio-ekonomi dengan perkhidmatan pendidikan yang berkualiti, dan projek yang berkelayakan dan mampan; menerapkan nilai-nilai nasional dan sejagat; dan mendidik orang yang berbudi luhur.

  • Bartın, Turki

  Walaupun bandar Bartin mempunyai universiti sendiri 12 tahun yang lalu, sejarah universiti di bandar ini bermula pada tahun 1990-an. Fakulti Perhutanan Bartın, yang ditubuhkan di bawah Universiti Karaelmas Zonguldak dengan nombor undang-undang 3837 bertarikh 11.07.1992, menjadi fakulti pertama yang ditubuhkan di Bartın. Fakulti Perhutanan Bartın, yang ditubuhkan di Kampus Ağdacı, memulakan kehidupan pendidikannya dengan mengambil pelajar pertama pada tahun akademik 93-94. Dengan bermulanya pendidikan Fakulti Perhutanan Bartın, 3 lagi unit akademik dimasukkan dalam bidang pendidikan tinggi di Bartın. Ini adalah Sekolah Vokasional Bartın, Sekolah Vokasional Perkhidmatan Kesihatan, dan Sekolah Pendidikan Jasmani dan Sukan. Pada tahun 2008, ketika universiti bandar mula ditubuhkan di seluruh negara, bandar Bartın memperoleh universiti sendiri. Universiti Bartın, yang ditubuhkan dengan undang-undang nombor 5765 bertarikh 22 Mei 2008, menerima pelajar pertama dengan 4 unit akademik yang dipisahkan dari Universiti Karaelmas Zonguldak, serta Fakulti Ekonomi dan Sains Pentadbiran, Fakulti Kejuruteraan, Sains Sosial yang baru ditubuhkan Institut dan Institut Sains. Universiti Bartın, yang mulai melatih para pelajar yang berhasrat untuk bersuara di masa depan dengan 3 fakulti, 2 institut, 2 sekolah vokasional, dan sebuah kolej secara keseluruhan, meneruskan pengembangannya untuk memenuhi keperluan negara kita.