Keystone logo
Tunisia

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Tunisia 2024

Bilangan institusi: 4
  • Tunis, Tunisia

  sekolah perniagaan emTUNIS ialah sekolah pengurusan Afrika pertama yang khusus untuk latihan eksekutif. terletak di Tunis, ibu negara TUNISIA, kami menawarkan eksekutif, program dengan nilai tambah yang sangat tinggi yang membolehkan mereka melebihi potensi mereka dan membantu perniagaan mengharungi cabaran yang belum pernah terjadi sebelumnya dan menempa laluan baharu. Untuk mencapai objektif ini, kami menawarkan beberapa kaedah latihan: dalam talian, di tapak dengan satu siri kem latihan, gabungan dua,… anda akan mempunyai jadual secara sistematik dengan mengambil kira beban kerja yang anda ada dalam syarikat anda.

  • Tunis, Tunisia

  Université Internationale de Tunis ditubuhkan pada tahun 2002 oleh Héla Ennaifer untuk keperluan pasaran buruh, bekerjasama dengan akademik dan profesional, dengan cemerlang sebagai kata kunci.

  • Tunis, Tunisia

  Terletak di salah satu daerah perniagaan yang paling popular di Greater Tunis, sekolah swasta UNDANG-UNDANG & SEKOLAH PERNIAGAAN ( Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires ) adalah institusi universiti swasta yang diluluskan oleh Kementerian Pengajian Tinggi dan Penyelidikan Ilmiah Tunisia, bertarikh 16 Oktober , 2015 (Kelulusan No. 01/2015).

  • France Online, Perancis
  • Belgium Online, Belgium
  • + 13 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...